Sinuzita
Bună, vreau și eu să îmi expun problema în speranța de a primi un răspuns. Cu 2 săptămâni în urmă am căpătat o răceală care s-a manifestat ca de obicei cu durere de gât, pierderea vocii, nas înfundat, tuse. Am luat tot ce trebuia, dar mai puțin am turnat picături de nas cu teama să nu fac dependență, așa că nasul era infundat și îl suflam mai rar. Totul mergea bine și frumos, până când săptămâna trecută m-am trezit mai slăbit și mai obosit, cu o presiune în obrazul drept. De atunci au apărut mucozitatile mai verzi și mai consistente, temperatura subfebrila care variază (37.1-37.4). Am făcut o radiografie unde am văzut că sinusul maxilar drept era ocupat de lichid sau puroi, am fost la orl și mi-a pus diagnosticul de sinuzita. Mi-a prescris antibiotic injectabil timp de 7 zile, antiinflamatoare și congestionale, inhalații. Țin să menționez că dureri de cap deloc nu am, și mai nou am intrat într-o depresie, nu am chef de viață, simt că nu o să scap de boala asta, și nu am speranțe. Mi-am pierdut și pofta de mâncare. Poate oare fi ceva grav?
2 comentarii
1 mergeti si la un stomatolg, cu Radiografii la radacina dintilor, sus sub sinus... acolo poate fi o cauza a sinusitei
2 un consult la Gastrologie.. raguseala e un semn de reflux gastro eosfagian. si lipsa poftei de mancare, depresia..sunt semne de digestie proasta care duce la o proasta calitate a sangelui
2 un consult la Gastrologie.. raguseala e un semn de reflux gastro eosfagian. si lipsa poftei de mancare, depresia..sunt semne de digestie proasta care duce la o proasta calitate a sangelui
Încă ceva domnule doctor, după ce fac inhalații ies mucozitati de culoarea cerei din ureche, aurii. Pot fi purulente sau culoarea poate fi produsă de altceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sinuzita? alergie?
- 3miros ingrozitor din nas.
- 9Sinuzita foarte veche...
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 18Sinuzita... Cum folosesc aparatul de aerosoli?
- 3sinuzita din nou
- 3Din septembrie tratez o sinuzita maxilara, cu diverse antibiotice
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 40sinuzita afecteaza ochii?
- 3Sinuzita, oare?
- 7Pansinuzita
- 17Sinuzita! Ajutor! Probleme si cu maseaua
- 2Rinosinuzita si mai multe
- 5Sinuzita cronica acutizata
- 2Nas umflat in partea superioara
- 3Sinuzita cronica etmoidala
- 6Sinuzita
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 10Sinuzita. Dle Dr. Flueraru ce parere aveti despre acest tratament?
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: