Probleme Sinuzita !
Buna ziua. Am o mare problema din cauza căreia de doi ani de zile simt ca trăiesc un coșmar. Totul a început prin oboseala, am început sa ma simt foarte obosit, am crezut ca din cauza muncii deoarce muncesc 6 zile pe săptămâna și ma trezesc la ora 5:00 dimineața, dar seara cel târziu la ora 22 deja sunt in pat ma pun sa dorm, deci dorm peste 7 ore pe noapte. Senzația de oboseala continua a persistat deși cum am menționat mai sus dorm cel puțin 7 ore pe noapte, (vreau sa menționez ca încep sa ma simt obosit după ora 11 dimineața ) după circa jumătate de an de senzație se oboseala continua am început sa ma simt amețit (nu vârtej) pur și simplu nu ma pot concentra normal, mirosul îmi este mult mai slab( mirosurile fine nu prea le simt), îmi vin muci in gât si scuip foarte des (peste 20 de ori pe zi) încep sa ma doară ochii (mi-am făcut analize la oftalmolog și nu am probleme cu ochii, văd foarte bine), ma simt foarte obosit, amețeala tot așa începe după amiaza și este continua, am observat ca dacă dorm cel puțin 30 minute când ma trezesc imi revin, dar după ceva timp iar încep sa ma simt amețit și sa ma doară ochii, am fost la medicul de familie care mi-a recomandat sa fac o radiografie la cap (CT) si așa am aflat ca am sinuzita. Am urmat tot felul de tratamente, spray cu steroizi, antibiotice, apa cu sare de mare pt curățarea nasului, picături nazale, am făcut aerosoli, si metode mai bătrânești cu apa fiarta cu sare si cu prosopul pe cap sa inhalez, dar NIMIC nu a funcționat. Din cauza stării generale proaste pe care o am in iunie 2021 m-am dus la spitalul Arcadia din Iași si am făcut radiografie a sinusurilor după care am fost operat de sinuzita, am urmat tratamentul post operator dar ma simțeam la fel de rău ca înainte sa ma operez, am crezut ca poate in timp o sa îmi treacă dar nimic. După 6 luni am fost iar si m-am mai operat o data de sinuzita tot la Arcadia la Iași la același doctor, rezultatul exact la fel ca înainte sa ma operez prima data, bani cheltuiți degeaba. Între timp pe lângă starea de oboseala exagerata, mucusul galben foarte cleios care îmi vine in gât, mirosul slăbit, a inceput sa ma doară încheieturile articulațiilor si Mușchii, îmi pocnesc oasele foarte des, de ex laba piciorului îmi pocnește de peste 10 ori pe zi când stau in picioare si ma ridic pe vârfuri, de trei zile ma doare fruntea deasupra ochiului stâng si când pun mâna deasupra ochiului si apăs pe lângă durere parca este si puțin umflat. Doctorul mi-a spus ca el ma operat de sinuzita maxilara (deși eu știam ca toate sinusurile sunt înfundate) și ca la sinusul frontal drept am putina inflamare dar nu a putut umbla ca este aproape de creier și era riscant și ca pt acele sinusuri este nevoie de o alt fel de intervenție. Pe mine ma doare in partea stânga a frunții NU dreapta unde spunea el. Ce îmi puteți recomanda sa fac ? Ma simt foarte obosit si lipsit de puteri, parca nu mai găsesc o soluție la problemele mele de sănătate. Va mulțumesc și va doresc multa sănătate !
9 comentarii
Incercati gemoderivate pentru sinuzita. Intrati pe site-ul de la Plant Extrakt si de la Hofigal si documentati-va acolo. Stiu pe cineva care a luat multi ani antibiotice fara succes si s-a vindecat cu gemoderivate (extracte din muguri de plante).
Varsta. sexul. inaltimea cate KG ai???
ce probleme digestive ai?
cunosti lista de alimente care ingroasa sangele..si nu permit o circulatie cerebrala normala?
te hidratezi corect cu apa si ceaiuri?
ce probleme digestive ai?
cunosti lista de alimente care ingroasa sangele..si nu permit o circulatie cerebrala normala?
te hidratezi corect cu apa si ceaiuri?
Buna ziua domnule doctor! Am 30 de ani, 1.97 inaltime și 110kg, sexul masculin, in Noiembrie 2020 după o răceala am început sa am dureri musculare și articulare, uneori îmi este frig la picioare deși picioarele sunt calde, uneori parca le simt umflate de la genunchi in jos, am facut analize pentru circulația sângelui si este Ok, consum in jur de 1, 5 litri de lichide pe zi in zilele normale, când ma duc la sala de sport si fac si sauna consum peste 3 litri de lichide. Mulțumesc
1. Asa zisa răceală. Dacă a fost covid. Omicron.. Lasă urmări grave
Este cunoscut deja Sindromul inflamator postcovid.. Care afectează toate mucoasele de la nas la colon. Și mai grav produce microtromboze în tot corpul cu dereglări de circulație.
2. La 110 kg. Sunt șanse mari sa ai hernie hiatala.. Care permite acidului gastric sa urce în somn. Asta inflamează faringele. Pana sus în spatele nasului
3. Sunt mari șanse sa ai ficat gras. Intestine intoxicate. Asta poate da oboseala. Probleme de circulație limfatica în corp.. Care se poate manifesta cu rinosinusite cu producere de Mucus
Este cunoscut deja Sindromul inflamator postcovid.. Care afectează toate mucoasele de la nas la colon. Și mai grav produce microtromboze în tot corpul cu dereglări de circulație.
2. La 110 kg. Sunt șanse mari sa ai hernie hiatala.. Care permite acidului gastric sa urce în somn. Asta inflamează faringele. Pana sus în spatele nasului
3. Sunt mari șanse sa ai ficat gras. Intestine intoxicate. Asta poate da oboseala. Probleme de circulație limfatica în corp.. Care se poate manifesta cu rinosinusite cu producere de Mucus
Buna seara domnule doctor! Mi-am făcut analize de sânge și mi-a spus doctorul de familie ca am acidul folic scăzut și din cauza asta ma simt extrem de obosit și am amețeli și dureri musculare și de oase, am început un tratament cu pastile de acid folic 5 mg, câte o pastila pe zi timp de 3 luni. Credeți ca cu adevărat acesta poate fi motivul problemelor mele de sănătate? Va mulțumesc
E simplu sa dai vina.. Asa pe lipsa unei vitamine.. Și mental scapi de toate greșelile și excesele tale alimentare ani de zile
Dar dac gândești mai logic putin
O sa înțelegi ca Gravele probleme din intestin și ficat.. Nu permit asimilarea unor nutrienti
Poti lua orice pastilă cât de scumpa și sa o duci la buda.. Ca ea nu trece în sânge.. Dacă acolo e plin de grăsimi și toxine
Dar dac gândești mai logic putin
O sa înțelegi ca Gravele probleme din intestin și ficat.. Nu permit asimilarea unor nutrienti
Poti lua orice pastilă cât de scumpa și sa o duci la buda.. Ca ea nu trece în sânge.. Dacă acolo e plin de grăsimi și toxine
Doctorul mi-a spus sa încep tratamentul și o sa ma sune in doua săptămâni sa vadă dacă încep sa simt vreo diferența, vreau sa va spun ca nu locuiesc in România, sunt in UK, analizele care le-am făcut sunt Renal Profile, C-reactive protein, liver function tests, thyroid function test, bone profile, full blood count, red cell folate, serum ferritin, vitamin B12. Doctorul de familie mi-a spus ca analizele sunt Ok cu excepția acidului folic, pt care mi-a dat tratament. Dumneavoastră ce analize îmi recomandați sa mai fac? Va mulțumesc mult pentru ca sunteți activ și îmi răspundeți la întrebări ! Sunteți de apreciat!
Faceti si un test depresie si un test de anxietate online. Oboseala poate fi somatizare de depresie.
Eu tecomabd
Să ai 3 mese. Mici. Corecte pe zi
Cu hidratare forțată. Apa și ceaiuei
Miscare la greu sa dai jos 20 kg
Nici o analiza nu o sa te facă bine..
Doar ce am recomandat eu este calea.. Și contra depresiei și anxietății la fel. Stilul sănătos de viata și alimentatie
Să ai 3 mese. Mici. Corecte pe zi
Cu hidratare forțată. Apa și ceaiuei
Miscare la greu sa dai jos 20 kg
Nici o analiza nu o sa te facă bine..
Doar ce am recomandat eu este calea.. Și contra depresiei și anxietății la fel. Stilul sănătos de viata și alimentatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19sinuzita
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 5Scleroza amiotrofica
- 6antibioticele si ficatul
- 16Probleme ORL
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 18Meatotomie Inferioara
- 2Dureri de cap, oare e sinuzita?
- 8Caut tratament pentru sinuzita cronica sfenoidala
- 2Sinuzita!
- 4Sinuzita cronica
- 23Epistaxis si sinuzita
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 1sinuzita frontala - tratament?
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 3Sinuzita sau nu?
- 2Pansinuzita
- 19Sinuzita cronica acutizata
- 4Horcaiala? traheita?
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: