deviatie de sept | secretii curg gat | sinuzita
Buna ziua. E prima data cand postez aici.
De doua saptamani nu vrea sa imi treaca o "raceala"
1 saptamana axetine+genta m-am simtit mai bine dar a revenit ceva si mai rau
1 saptamana ciprinol + augmentin m-am simtit foarte bine 2-3 zile dar a revenit : curs nas, senzatie de plenitudine la fata
.
Febra nu am facut deloc.
Medicul ORL-ist imi spune ca trebuie operatie de deviatie de sept, si sa curete acolo, plus sa reduca in cornet ingrosat sa-mi ofere o respiratie buna ca altfel secretiile albe ce mi se scurg in gat il mentit rosu.
Nu stiu ce sa spun despre asta.
De exemplu alt medic, foarte renumit vreau sa precizez, a "zambit" cand a auzit la mine de operatie de deviatie de sept si ca mai mult ma chinui.
Am facut exudat faringian, ce sa vedeti, au pierdut asistentele eprubeta, no comment.
Am avut foarte multe raceli rosu in gat la viata mea dar toate treceau cu antibiotic.
Sfaturi? Pareri?
De doua saptamani nu vrea sa imi treaca o "raceala"
1 saptamana axetine+genta m-am simtit mai bine dar a revenit ceva si mai rau
1 saptamana ciprinol + augmentin m-am simtit foarte bine 2-3 zile dar a revenit : curs nas, senzatie de plenitudine la fata
.
Febra nu am facut deloc.
Medicul ORL-ist imi spune ca trebuie operatie de deviatie de sept, si sa curete acolo, plus sa reduca in cornet ingrosat sa-mi ofere o respiratie buna ca altfel secretiile albe ce mi se scurg in gat il mentit rosu.
Nu stiu ce sa spun despre asta.
De exemplu alt medic, foarte renumit vreau sa precizez, a "zambit" cand a auzit la mine de operatie de deviatie de sept si ca mai mult ma chinui.
Am facut exudat faringian, ce sa vedeti, au pierdut asistentele eprubeta, no comment.
Am avut foarte multe raceli rosu in gat la viata mea dar toate treceau cu antibiotic.
Sfaturi? Pareri?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 5sinuzita cronica acuta, nu poate respira, incepe sa se sufoce...
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 4Sinuzita si rinita - operatie?
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 2Sinuzita!
- 4Sinuzita cronica
- 1Cu ce sa fac inhalatii pt sinuzita cronica si laringita?
- 0detalii despre operatie de SINUZITA SFENOIDALA
- 5Sinuzita dupa operatia de sept nazal
- 3Sinuzita
- 4cornete nazale
- 3Sinuzita sau nu?
- 6Sinuzita cronica. Punctie sau nu?
- 1durere post operatie deviatie sept
- 2Ajutațima va rog - durere după operație de deviație de sept
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
Mai multe informații despre: Sinuzita Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: