ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta

13-01-2008
alexonne
Nu este medic/terapeut
alexonne
de cateva saptamani am niste dureri ingrozitoare de cap. Dar de doua zile durerile au fost insuportabile. am mers la spitalul de urgenta la neurochirurgie pentru ca in urma unei radiografii mi se spusese ca nu am sinuzita, acesta m-a trimis la un tomograf si rezultatul a fost sinuzita cronica maxilara dreapta. Acesta nu mi-a dat decat niste antiinflamatorii, dar cred ca nu sunt o solutie.
Ce as putea sa fac in continuare?
7 comentarii
0
14-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca este o sinuzita purulenta care a cuprins tot sinusul maxilar.este nevoie de punctie sinusala(pentru a elimina secretia purulenta). un antibiotic(cefaclor), aerosoli sau inhalatii, olinth sprei nazal.antiinflamatorul in continuare.
Mergeti la un cab.ORL cu rezultatul de la tomograf.
0
17-05-2011, ora 15:44
stanica.salanti
Nu este medic/terapeut
stanica.salanti
Buna ziua domnule doctor. Mama mea a fost diagnosticata in urma efectuarii unui RMNcu sinuzita cronica sfenoidala si mucoasa ingrosata cu semnal intens la nivel T2 sfenoid. Are niste dureri ingrozitoare de cap de mai mult de 8 luni. Medicul ORL-ist i-a prescris doar Arcoxia. Credeti ca numai Arcoxia este suficient in tratarea sinuzitei sfenoidale? Inca nu a inceput sa-i ia pentru ca are probleme cu stomacul. Ce ne puteti recomanda? Suntem din Galati si daca este cazul putem veni chiar si pana la dvs. la cabinet.

Multumesc mult!
0
17-05-2011, ora 22:41
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cred ca am rasouns deja.
1 tratament de durata cu aerosoli
2 interventie chirurgicala Endoscopica
0
23-02-2012, ora 16:33
Emutta
Nu este medic/terapeut
Emutta
Buna ziua!am si eu o intrebare:am 22 de ani si in urma cu cativa ani din cauza unei extractii la o masea facuta gresit si neastupandu-se zona, din cauza durerii am fost la doctor si am fost internata in spital si am fost operata :PLASTIA COMUNICARII CU LAMBOU PALATINAL, iar diagnosticul de externare a fost :SINUZITA MAXILARA, FISTULA SINUSALA, COMUNICARE BUCO-SINUSALA! durerile de cap au incetat o perioada dupa care au reaparut si iar am fost internata in spital cu diagnosticul de RINOSINUZITA MAXILOETMOIDALA CR PURULENTA DR!!!nasul nu imi curge deloc, am facut tratamente peste tratamente cu antibiotice i-ar durerile nu aun disparut!!!acum pe maxilar in partea dreapta simt ceva ca un mic nodul!!oare sa format ceva din cauza infectiei?cum a-si putea sa scap de sinuzita asta ca vad ca medicii din Focsani fac numai experimente cu mine!!deja de 6 ani ma lupt cu ea si am niste dureri de cap groaznice !!va multumesc
0
24-02-2012, ora 08:35
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
faci o radiografie SAF.. si o atasezi pe adresa mea pe Hotmail.
0
18-07-2017, ora 12:44
Parme
Nu este medic/terapeut
Parme
Domnule doctor, in conditiile in care rezultatul unui IRM este urmatorul: sinuzita maxilara cronica DREAPTA cu aspect polipoid, insa simptomele care ma deranjeaza de luni bune vizeaza partea STANGA, care ar fi cauza? Simptomele sunt: presiune in ureche, stare de confuzie, intepaturi in ureche (este adevarat ca aceasta presiune se resimte cateodata si in urechea dreapta, dar nu la fel de des ca in cea stanga), la inghitire aud niste pocnituri in ureche. Am fost consultata si de un medic ORL, am facut numeroase investigatii insa totul pare a fi in regula.
1
18-07-2017, ora 21:45
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 aspectul POlioid. se intalneste la persoanele cu probleme digestive..mai cu seama intoleranta la anumite alimente..cum ar fi Lactoza, glutenul..sau la alte alimente Alergene
2 daca digestia nu functioneaza corect organismul poate sa fe afectat in 2 feluri
UNu este un reflux gastro-esofagian in somn..cand acidul gastrc irita faringele pana sus in spatele nasului unde incepe si trompa lui eustache
doi.digestia proasta duce la calitatea proasta a sangelui..de aici si alte simptome generale in corp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •