Sindromul ovarelor polichistice
Buna ziua, as avea o intrebare. Am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice de la 17 ani( acum 10 ani) Acesta se manifesta prin cresterea pilozitatii pe intreg corpul. Timp de 2 ani mi s'a recomandat de la ginecoloaga anticonceptionale belara ceea ce ma ajutat foarte mult in reglarea menstruatie si o aveam la 29 de zile si mai ales ma ajutat la pilozitate.
Tin sa mentionez ca as dorii sa raman insarcinata si am intrerupt pastilele anul trecut in noiembrie (aproape 4 luni) si am facut sex neprotejat iar menstruatia o am la 31-32 de zile
Ce tratament credeti ca as putea urma? Am nevoie de ovule pentru a ajuta la sarcina?
Va multumesc din inim ptr tot
Tin sa mentionez ca as dorii sa raman insarcinata si am intrerupt pastilele anul trecut in noiembrie (aproape 4 luni) si am facut sex neprotejat iar menstruatia o am la 31-32 de zile
Ce tratament credeti ca as putea urma? Am nevoie de ovule pentru a ajuta la sarcina?
Va multumesc din inim ptr tot
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog deoarece orice indicatie primiti, tratamentul se recomanda in functie de varsta, istoric medical, afectiuni asociate, acest lucru nu se poate face pe internet; medicul va recomanda o ecografie, un set de analize si in urma acestora poate vedea ce vi se potriveste strict dvs; sfaturile pe internet pot fi aplicabile persoanei care a primit tratamentul respectiv insa nu si altui pacient.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog deoarece orice indicatie primiti, tratamentul se recomanda in functie de varsta, istoric medical, afectiuni asociate, acest lucru nu se poate face pe internet; medicul va recomanda o ecografie, un set de analize si in urma acestora poate vedea ce vi se potriveste strict dvs; sfaturile pe internet pot fi aplicabile persoanei care a primit tratamentul respectiv insa nu si altui pacient.
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3doar 18 ani...va rog ajutati-ma ! hipoplazie uterina
- 7ovare polichistice si sarcina
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 1laparoscopie
- 2Sindromul ovarelor polichistice
- 2Ovare polichistice
- 6Regret ce am facut.
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 7Duphaston doar 8 zile... Este vreo problema că nu am mai luat aceste două zile?
- 2Doctorul mi a spus ca sunt infertila
- 1Ovare polichistice tratament
- 1ovare polichistice
- 3Chisturi pe ovare si amenoree
- 0sangerari vaginale anormale
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita
- 0Temperatura bazală in sindromul ovarelor polichistice
- 2Oboseala constanta
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: