Ovare polichistice
Buna ziua.
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice si mi-a dat doctorul sa iau duphaston din a 11 zi de cand imi vine menstruatia pana in a 25 a zi.
Eu iau si Reductil pt slabit.
E indicata o astfel de interactiune intre aceste doua medicamente?
Am inteles ca "ovarele polichistice" le am in urma unei dereglari hormonale si ca asta ar fi si cauza faptului ca m-am ingrasat f mult in ultima perioada.
Credeti ca e ok sa iau Reductil pt slabit?
Va multumesc.
Am fost diagnosticata cu ovare polichistice si mi-a dat doctorul sa iau duphaston din a 11 zi de cand imi vine menstruatia pana in a 25 a zi.
Eu iau si Reductil pt slabit.
E indicata o astfel de interactiune intre aceste doua medicamente?
Am inteles ca "ovarele polichistice" le am in urma unei dereglari hormonale si ca asta ar fi si cauza faptului ca m-am ingrasat f mult in ultima perioada.
Credeti ca e ok sa iau Reductil pt slabit?
Va multumesc.
6 comentarii
raspund printr-o intrebare, si eu am aprox.aceeas problema, dar nu am reusit saiau nici un trat.de frica nu reusesc sa ajung la medic
exista tratament naturist pt asta si chiar se scapa relativ usor de asta.Doar ca e in jud Neamt
puteti sa imi dati mai multe relatii, despre medicatia naturista si adresa?eu locuiesc aproape de Neamt
In comuna Borca, sat Sabasa locuieste o femeie data in Formula As, numele ei este Lupescu Ana dar e cunoscuta peste tot ca mama Ana.Daca dai cautare pe google gasesti un articol din ziar.Ea vindeca boli f grave, iar ovare polichistice, noduli mamari sau fibroame sunt o joaca.Prietena mea era disperata pt ca avea f multe chisturi si menstruatie la 3-4 luni, Acum nu mai are nimic.Iti las si un nr de tel al ei:
0233 269 600.Mergi cu incredere pt ca merita si nu este scumpa.Daca sunt oameni care nu au bani, ea nu le ia nimic, E f credincioasa.A ridicat singura o biserica.La ea se trateaza si profesori universitari de la Iasi.
0233 269 600.Mergi cu incredere pt ca merita si nu este scumpa.Daca sunt oameni care nu au bani, ea nu le ia nimic, E f credincioasa.A ridicat singura o biserica.La ea se trateaza si profesori universitari de la Iasi.
Buna.
Eu am luat Reductil si nu ti-l recomand. L-am luat prescris de o doctorita de la Parhon. Produce tensiuni in sani si dupa ce il intrerupi mai rau te ingrasi, ceea ce iti cauzeaza si mai mult ovarelor polichistice.
Mie mi s-au inmultit foarte tare.
Eu am luat Reductil si nu ti-l recomand. L-am luat prescris de o doctorita de la Parhon. Produce tensiuni in sani si dupa ce il intrerupi mai rau te ingrasi, ceea ce iti cauzeaza si mai mult ovarelor polichistice.
Mie mi s-au inmultit foarte tare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 7candidoza vaginala - sfaturi
- 13Durere de ovare
- 2ovar polichistic
- 6Chisturi pe ambele ovare
- 5Ecografie intravaginala la virgina?
- 7Abstinenta sexuala 5 ani - dereglari hormonale severe?
- 17ovare polichistice
- 3posibila sarcina?
- 8Sindromul ovarelor polichistice
- 6Regret ce am facut.
- 0Dereglare hormonala
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 2sindromul ovarelor polichistice
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 1arsuri la ovare si usturimi
- 1ovare polichistice
- 2Dereglare hormonala... astept un raspuns !
- 1Dureri in zona ovarelor
- 0Durere pelvina
Mai multe informații despre: Ovarele dereglarea hormonala ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: