Sindrom tunel carpian
Buna seara, prietenul meu are o problema legata de articulatia maini, lucreaza ca maseur la hotel si dupa 3 sapt de efort intens acum cand este mai liber si nu este solicitat are o durere usturatoare, o curentare in mijlocul articulatiei maini chiar in palma, nu i amorteste mana, nu i tremura, doar la efort in special la extensia mainii, durerea este mare deci se poate deja sa fii facut sindrom tunel carpian ?
3 comentarii
Sindromul de tunel carpian. Poate fi vorba de un asemenea sindrom. Recomand repaus si un consult neurologic de urgenta. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna dimineata!Domnul doctor are dreptate, simptomatologia pe care o prezentati este sugestiva pentru un sindrom de tunel carpian. Mergeti la un consult neurologic pentru a face un test de conducere nervoasa si va mai recomand sa consultati si un chirurg plastician specializat in chirugia mainii. Numai bine
Beneficiile colaborarii. Va multumesc doamna doctor pentru confirmare. Cred si eu ca sfatul dumneavoastra de a consulta si un chirurg este bun, mai ales daca testul de conducere nervoasa va arata ca exista probleme. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11va rog din tot sufletul un raspuns... am fost diagonsticata cu sindromul tunel carpian
- 3Sindrom de tunel carpian, tratamentul este corect?
- 5operatie la maini
- 2Operatie de sindrom de tunel carpian bilateral
- 0Tunelul carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian
- 1Sindrom de tunel carpian dupa nastere
- 0Va rog, sfaturi - tendinita, urmata de un simdrom de tunel carpian
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 1Operatie sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian si epicondilita, la ambele brate
- 0Operatie sindrom de tunel carpian
- 4Ortopedie - Sindrom de tunel carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 0Decompresie nerv median - op tunel carpian
Mai multe informații despre: Sindromul de tunel carpian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: