ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Tunel carpian

15-01-2023
Dorina7474
Nu este medic/terapeut
Dorina7474
Buna ziua! De 3 ani sufar de tunel carpian. De o luna jumate m-am operat. Totul a decurs foarte bine, nu am avut dureri dupa operatie, la 14 zile am scos atele, dupa 3 sapt am inceput serviciu( de la spital asistenta care mi-a scos atele mi-a spus ca numai am nevoie de co medical ca sunt apta ptr a lucra..mentionez ca sunt casiera la un sper-market). Problema este ca dupa ce am scos si atele m-am asteptat sa ma simt mai bn insa ma confrunt cu o durere f mare la operatie, chiar la incheietura unde am fost cusuta ma doare ingrozitor ca si cum asi fi arsa sau asi avea rana, mana nu o pot folosii bine, imi da cutite prin operatie si in jurul ei, imi radiaza durerea spre degetul mare si incheietura mainii. Doctorul care ma operat mi-a spus ceva de genul " cicatrice atrofica" daca am inteles eu bine...e normal sa ma doara asa??? Ce pot face? Ma mai vindec? Dr zicea sa fac chinetoterapie sau infiltratie cu cortizon in operatie dar mi-e teama ca si asa ma doare groaznic. Dc ma doare asa?? Ce se intampla?
3 comentarii
0
16-01-2023, ora 12:40
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
In timpul operației de canal carpian este posibil sa fie lezata o ramura foarte mica nervoasa care da sensibilitatea din jurul zonei operate, ceea ce ar conduce la unele senzații de șocuri electrice când atingi zona unde a fost tăiat nervul. Deci trebuie sa fie un punct foarte sensibil la atingere. Se poate rezolva spontan cu timpul.

Alta problema ar putea fi. Vindecarea mai lenta a țesuturilor de sub piele, deci tot timpul rezolva problema.
0
16-01-2023, ora 13:06
Dorina7474
Nu este medic/terapeut
Dorina7474
Va mulțumesc frumos! Credeti ca e necesar sa fac chineto-terapie? Sau acele infiltratii cu diprophos de care imi este enerm de frica?
0
17-01-2023, ora 09:01
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Dacă este vorba de o cicatrice hipertrofica da pt infiltratii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Poate utilizarea smartphone-ului să producă sindromul de tunel carpian?
  • O terapie minim-invazivă, eficientă în tratamentul simptomatic al sindromului de tunel carpian
  • Rolul vitaminei D în tratamentul sindromului de tunel carpian
  •