Ortopedie - Sindrom de tunel carpian
Bună seara,
Mama mea a fost diagnosticată cu Sindrom de tunel carpian la ambele mâini, apoi operată. I s-a recomandat recuperare și a respectat toate recomandările medicale. După trei luni s-au umflat mâinile apoi au început să fie rigide. Nu poate desface un dop de sticlă sau să taie legume, nu poate să apuce obiecte mici cu o mână, cu alte cuvinte sunt semi-încleștate și dureroase.
În ultimul timp i s-au umflat și picioarele. La început genunchii, apoi tălpile. Sunt rigide, nu cedează dacă face bicicletă. I s-au recomandat doar antiinflamatoare, dar lucrurile merg spre mai rău. Are 64 de ani, fără alte boli, activă. Ce trebuie făcut pe mai departe? Vă rog să țineți cont că suntem în carantină!
Mulțumesc anticipat pentru ajutorul oferit!
Mama mea a fost diagnosticată cu Sindrom de tunel carpian la ambele mâini, apoi operată. I s-a recomandat recuperare și a respectat toate recomandările medicale. După trei luni s-au umflat mâinile apoi au început să fie rigide. Nu poate desface un dop de sticlă sau să taie legume, nu poate să apuce obiecte mici cu o mână, cu alte cuvinte sunt semi-încleștate și dureroase.
În ultimul timp i s-au umflat și picioarele. La început genunchii, apoi tălpile. Sunt rigide, nu cedează dacă face bicicletă. I s-au recomandat doar antiinflamatoare, dar lucrurile merg spre mai rău. Are 64 de ani, fără alte boli, activă. Ce trebuie făcut pe mai departe? Vă rog să țineți cont că suntem în carantină!
Mulțumesc anticipat pentru ajutorul oferit!
4 comentarii
Buna seara,
Din cele descrise poate fi vorba despre o afectiune reumatologic/inflamator (de tip auto-imun).
Se recomanda o examinare clinica la reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise poate fi vorba despre o afectiune reumatologic/inflamator (de tip auto-imun).
Se recomanda o examinare clinica la reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Înainte de operație putea?
Înainte de prima operație de Sindrom tunel carpian nu a avut nici o problemă. Putea să coase, să tundă, să picteze în detaliu, iar picioarele au fost mobile.
Bună ziua!
Mă interesează dacă a-ți găsit vreun remediu pentru mama dvs.!? Și eu sunt operată de puțin timp, și am aceleași dureri ca mama dvs.
Durerea nu a trecut, dimpotrivă, sa agravat mai tare.
M-am operat la mana dreaptă și aș fi vrut și la stânga , dar sunt așa mari durerile, încât o să mă gândesc dacă mai fac sau nu!!!
V-aș fi recunoscătoare dacă ati putea răspunde la acest mesaj!
Mulțumesc frumos!!!
Mă interesează dacă a-ți găsit vreun remediu pentru mama dvs.!? Și eu sunt operată de puțin timp, și am aceleași dureri ca mama dvs.
Durerea nu a trecut, dimpotrivă, sa agravat mai tare.
M-am operat la mana dreaptă și aș fi vrut și la stânga , dar sunt așa mari durerile, încât o să mă gândesc dacă mai fac sau nu!!!
V-aș fi recunoscătoare dacă ati putea răspunde la acest mesaj!
Mulțumesc frumos!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sindrom de tunel carpian, tratamentul este corect?
- 5operatie la maini
- 2Operatie de sindrom de tunel carpian bilateral
- 0Tunelul carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian
- 1Sindrom de tunel carpian dupa nastere
- 1Operatie sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian si epicondilita, la ambele brate
- 0Operatie sindrom de tunel carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 3Tunel carpian
Mai multe informații despre: Sindromul de tunel carpian tunelul carpian