Operatie de sindrom de tunel carpian bilateral
Bună ziua! Am 43 de ani si sunt casiera la un supermarket. Joi m-am internat si vineri m-am operat de sindrom de tunel carpian la ambele maini. Acum, eu nu prea sunt lămurită cu recomandările pe care mi le-a dat dl.dr.A zis ca am voie să fac orice.Sa ridic cana cu apa, chiar și o sticla de 0, 5 l., sa fac dus.Adica pot sa-mi folosesc mâinile indiferent de greutate. Nu prea înțeleg de ce?Nu risc sa ma intorc in sala de operație facand efort atat de repede?Mai trebuie sa precizez ca la mâna stanga mi-a atins un vas de sange si am sângerat un pic mai mult. Spuneți-mi va rog care sunt recomandările dupa aceste operații. Va rog din suflet sa-mi răspundeți cat mai repede!
2 comentarii
Buna ziua!
Doar chirurgul D-voastra curant si nimeni altcineva nu trebuie sa va raspunda.
Nu exista recomandari "standard" dupa astfel de interventii (totul depinde de tehnica utilizata, de datele D-voastra personale etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Doar chirurgul D-voastra curant si nimeni altcineva nu trebuie sa va raspunda.
Nu exista recomandari "standard" dupa astfel de interventii (totul depinde de tehnica utilizata, de datele D-voastra personale etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11va rog din tot sufletul un raspuns... am fost diagonsticata cu sindromul tunel carpian
- 3Sindrom de tunel carpian, tratamentul este corect?
- 5operatie la maini
- 3sindrom de canal carpian
- 1Tunelul carpian
- 0Va rog, sfaturi - tendinita, urmata de un simdrom de tunel carpian
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 1Operatie sindrom de tunel carpian
- 1Tunelul carpian si epicondilita, la ambele brate
- 0Operatie sindrom de tunel carpian
- 2Sindrom de tunel carpian
- 0Decompresie nerv median - op tunel carpian
- 3Tunel carpian
Mai multe informații despre: Sindromul de tunel carpian Sindromul de canal carpian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: