ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Operatie de sindrom de tunel carpian bilateral

02-04-2017
Georgeta 43
Nu este medic/terapeut
Georgeta 43
Bună ziua! Am 43 de ani si sunt casiera la un supermarket. Joi m-am internat si vineri m-am operat de sindrom de tunel carpian la ambele maini. Acum, eu nu prea sunt lămurită cu recomandările pe care mi le-a dat dl.dr.A zis ca am voie să fac orice.Sa ridic cana cu apa, chiar și o sticla de 0, 5 l., sa fac dus.Adica pot sa-mi folosesc mâinile indiferent de greutate. Nu prea înțeleg de ce?Nu risc sa ma intorc in sala de operație facand efort atat de repede?Mai trebuie sa precizez ca la mâna stanga mi-a atins un vas de sange si am sângerat un pic mai mult. Spuneți-mi va rog care sunt recomandările dupa aceste operații. Va rog din suflet sa-mi răspundeți cat mai repede!
2 comentarii
1
09-04-2017, ora 11:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Doar chirurgul D-voastra curant si nimeni altcineva nu trebuie sa va raspunda.
Nu exista recomandari "standard" dupa astfel de interventii (totul depinde de tehnica utilizata, de datele D-voastra personale etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
09-04-2017, ora 13:58
Georgeta 43
Nu este medic/terapeut
Georgeta 43
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Poate utilizarea smartphone-ului să producă sindromul de tunel carpian?
  • O terapie minim-invazivă, eficientă în tratamentul simptomatic al sindromului de tunel carpian
  • Rolul vitaminei D în tratamentul sindromului de tunel carpian
  •