Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
Buna ziua! Am 21 de ani, am si eu o problema si mi ar prinde bine daca mi ar raspunde cineva la niste intrebari...Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana stanga. Si azi am avut un asemenea episod. Incepe sa mi amorteasca degetul mare si treptat imi amortesc pe rand...Am sa folosesc 1, 2, 3, 4, 5...1 este degetul mare si 5 cel mic... Mai intai incepe 1, la scurt timp imi amorteste si 2. Cand incepe sa amorteasca 3, imi trece 1. Dupa imi amorteste 4 si imi trece 2 Si tot asa pana la ultimul deget. Tot episodul acesta dureaza cateva minute. Tin sa precizez ca de mica am parte si de niste migrene cu aura vizuala pe partea stanga..rareori am aura vizuala pe partea dreapta. Am facut rmn simplu si angio rmn... Nu am nimic. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat cu ceva... Va multumesc!
2 comentarii
Eu stiu ca si lipsa b urilor sau a magneziului da astfel de simtome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12ma doare capul
- 4durere de cap
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 3Degete amortite
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 3migrene pe parcursul alaptarii
- 7Migrena cronica
- 0migrena de mai multi ani
- 4durere de cap ingrozitoare
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2amorteli degete maiini
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 6Migrena, laptele si neurologii !
- 0Intrebare doctor neurolog
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 4Flesuri de lumina pe ochi, sub forma unei linii in zig zag care se misca si luceste
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 0Deget amortit
- 0Dilatare angiomatoasa a venei septale
Mai multe informații despre: Migrena amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: