Simt o mica durere in mijlocul pieptului
La multi ani, sunt Corin, am 42 de ani, de aseara asa din senin simt in mijlocul pieptului o mica durere asa ca o apasare parca, fara a ma deranja din activitatea zilnica, ba chiar cand sunt ocupat nici nu-mi dau seama ca mai am durerea. Azi dimineata mi-am luat tensiunea (cu aparat de acela cu baterii care se prinde la incheietura mainii) si am avut 133 cu 74 si 85 puls.Acum 8 ani am fost pentru 6 luni in afara tarii in misiune militara, iar cu doua saptamani inainte de a veni acasa am avut aceleasi dureri dar parca ceva mai mari si ca atunci tensiunea era 150 cu 100 durere disparuta dupa o saptamana doua dupa ce am ajuns acasa si nu am mai simtit-o pana acum. Intrebarea mea este care este problema si ce medicament pot sa iau ca sa dispara acest inconvenient care mai mult ma sperie decat ma doare, multumesc.
4 comentarii
buna !
atat ai doar durerea aia in piept?
si eu am avut asa ceva, am fost la un cardiolog si mi-am facut un control mai amanuntit.Nu a fost nimic grav, dar mi-a dat ceva medicamete pt reglarea tensiunii si a pulsului.A spus ca este din cauza stresului totul.
Ar fi bine sa-ti faci si tu un control si sa vezi exact ce este.
multa sanatate!
astept vesti bune de la tine.
atat ai doar durerea aia in piept?
si eu am avut asa ceva, am fost la un cardiolog si mi-am facut un control mai amanuntit.Nu a fost nimic grav, dar mi-a dat ceva medicamete pt reglarea tensiunii si a pulsului.A spus ca este din cauza stresului totul.
Ar fi bine sa-ti faci si tu un control si sa vezi exact ce este.
multa sanatate!
astept vesti bune de la tine.
Da atat doar este durere usoara in piept, acum 8 ani probabil era din stres, dar acum este asa din senin, tind sa cred ca rezolvarea este ca si la tine cu acele medicamente, ce medicamente ai luat si cum te simti ? sanatate multa.
Am citit mesajul privat de la tine, imi pare rau ca la tine a durat atat de mult.Chiar acum mi-am luat tensiunea(prima data mi-am luat-o ieri dimineata) si am 128 cu 81 si cu pulsul 84, zic eu buna pentru varsta mea, in revenire fata de ceea de ieri, inspre bine.In ceea ce priveste supararea din piept simt ca este mai mica decat ieri sau alaltaieri seara fara sa iau nimic(medicamente).Intradevar atunci cand simteam durerea in piept parca imi simteam inima in piept batand parca cu o putere mai mare, mai rapida.Azi am fost toata ziua in compania familiei si nefiind singur ca sa fiu tot timpul cu gandul la acea durere nu am mai simtit-o sau foarte putin.In misiunea militara acum 8 ani imi luam tensiunea de doua ori pe zi si era tot asa mare (150 cu 100), sanitarii chiar ma certau, ziceau ca eu imi fac tensiunea ca ma stresez stiind ca mii mare si sa vin mai rar la control, si intradevar asa este daca am ocupatie nu simt acea durere.Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 9Durere in piept
- 2durere in piept
- 0De doua zile simt o durere in piept
- 2durere in capul pieptului
- 1zgomote ciudate la inima
- 3Durere spate si piept
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 3am o durere in piept, pe trahee, apoi simt ca ma ineaca si trebuie sa tusesc
- 7durere in zona pieptului
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 4Dureri piept
- 2Presiune in piept, eructatii
- 2Dureri in capul pieptului
- 0Durere în zona inimi și piept
- 0Va rog sa ma sfatuiti- dureri in piept si in spate, in zona plamanilor
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 1Durere stern piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: