durere extrema de cap
de 2 luni am o durere mare de cap. de fapt la frunte si la ochi si uneori sunt vanata sub o ochi. am luat multe pastile diferite dar nici una nu face durerea sa treaca. nu e zilnica dar din 3 in 3 zile.. cam asa. va rog ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac uneori durerea e asa puternica ca simt ca imi explodeaza capul si innebunesc.multumesc
7 comentarii
Cati ani ai ? Ai ciclu regulat ? Ce greutate ai ? Ai avut vreun accident anul acesta, te-ai lovit la cap ?
am 19 ani si nu am ciclu chiar regulat.imi vine cu 2 sau 3 zile mai devreme ca luna precedenta. am 1 metru 70 si cam 60 kg.nu am avut nici un accident si nici nu mam lovit la cap.
Cafea sau ness ?! Tutun ?! Medicamente, anticonceptionale ?!
da beau o cafea p zi si cam 10 11 tigari. nu iau nici un fel de pastile si nici anticonceptionale.
Din cele peste 200 de substante toxice continute in fumul de tigara inevitabil niste gudroane si radicali liberi vor ajunge si la creier, mai ales daca se suprapun si peste niste zile cu ceva prajeli, E-uri din sucuri sintetice, conserve, grasimi greu digerabile.. S-au decoperit niste substante care declanseaza migrene si in ciocolata, branza si vinul rosu ! Deci..
Fa intai un control oftalmologic..si incearca sa lasi fumatul...
Este posibil sa ai o sinuzita, fa-ti un exudat nazal cu antibiograma ca sa stii la ce antibiotic este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva. Eu tind sa cred ca este.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 163anxietate si durerei de cap
- 9am suferit lovituri repetate in cap
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 6Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 10Migrene de 2-3 ani
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 4Rahianestezie
- 2durere de cap si insomnii
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 1Dureri de cap severe
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 2anxietate si dureri de cap
- 3am o durere de cap de 3 luni
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 1Durere de cap
- 1mici dureri de cap frecvente
- 0Durere de cap in partea dreapta.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: