din gresela ma zgariat cu unghia cam 2 -3 mm exact pe partea interioara a preputului
Nu am gasit unde sa scriu exact despre asta...iubita mi-a facut un hand job...problema e ca din gresela ma zgariat cu unghia cam 2 -3 mm exact pe partea interioara a preputului langa "axa". Ideea este ca doare...si nu stiu exact..dar am un fel de strat alb deasupra ranii ( a curs mult sange ) si sunt ingrijorat. Am aplicat crema de galbenele..si nu stiu ce se intampla. Daca are cineva o idee sunt speriat pana in maduva oaselor. Multumesc
5 comentarii
Nu cred sa fie vreo problema, sper ca te-ai spalat bine prin zona, iar iubita n-a fost plina de noroi pe miini.O problema ar fi daca pina la vindecare faci sex normal sau blowjob cu o partenera care are vreo boala cu transmitere sexuala.Ai mari sanse sa o iei(boala) fie ea sifilis, SIDA ori alta BTS.De aceea ar fi bine citeva zile sa spui pas...
REVIN CU O PROBLEMA NOUA...DUPA CE AM CONTACT SEXUAL PENISUL M-I SE INROSESTE SI SIMT O USTURIME PE PORTIUNEA ROSIATICA.MENTIONEZ CA URMEZ UN TRATAMENT CU NOLICIN DE 2 ZILE.CARE POATE FI CAUZA ACESTEI IRITATII USTURATOARE?POT FOLOSI UN UNGUIENT ANTIIMFLAMATOR, GEN NIDOFLOR SAU ALTCEVA PT CALMAREA SI PREVENIREA APARITIEI UNEI NOI IRITATII?
Intrebarea e de ce iei nolicinul?Pentru o infectie urinara a ta sau iei impreuna cu partenera pentru o infectie urinara sau genitala a ei?In al doiela caz, nu cumva ea ia si un medicament care se aplica local si care iti irita tie instrumentul?
Pina la urma ce te impiedica sa iei si tu o pauza de citeva zile pina se rezolva infectia.Sper ca n-ai nici 80 de ani si nici cancer terminal ca sa mori in 4 zile.Ai tot timpul in fata, stai si tu deoparte vreo saptamina si ia-o dup-aia cu mai mult spor :).Sau daca nu poti macar trage-ti o caciulita...
Pina la urma ce te impiedica sa iei si tu o pauza de citeva zile pina se rezolva infectia.Sper ca n-ai nici 80 de ani si nici cancer terminal ca sa mori in 4 zile.Ai tot timpul in fata, stai si tu deoparte vreo saptamina si ia-o dup-aia cu mai mult spor :).Sau daca nu poti macar trage-ti o caciulita...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Mi-a aparut niste pete rosii pe capul penisului
- 4sotul meu se masturbeaza
- 4masturbarea excesiva...o sa imi mai pot recastiga memoria si inteligenta vreodata?
- 23masturbarea duce la infertilitate?
- 6masturbari frecvente
- 8masturbare probleme (ajutati-ma va rog)
- 1curiozitati legate de masturbare
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 0masturbare-cum scap?
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 8orgasm fara placere
- 1Probleme cu masturbarea prea des...
- 1Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - evaluare
- 2Dependenta de masturbare (la femei si barbati) - tratament
- 19Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 5probleme erecție
- 6Masturbarea mi-a distrus viața!!!
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati