din gresela ma zgariat cu unghia cam 2 -3 mm exact pe partea interioara a preputului
![Lays](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu am gasit unde sa scriu exact despre asta...iubita mi-a facut un hand job...problema e ca din gresela ma zgariat cu unghia cam 2 -3 mm exact pe partea interioara a preputului langa "axa". Ideea este ca doare...si nu stiu exact..dar am un fel de strat alb deasupra ranii ( a curs mult sange ) si sunt ingrijorat. Am aplicat crema de galbenele..si nu stiu ce se intampla. Daca are cineva o idee sunt speriat pana in maduva oaselor. Multumesc
5 comentarii
![drweather](/arata_img.php?img=cont_34479.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu cred sa fie vreo problema, sper ca te-ai spalat bine prin zona, iar iubita n-a fost plina de noroi pe miini.O problema ar fi daca pina la vindecare faci sex normal sau blowjob cu o partenera care are vreo boala cu transmitere sexuala.Ai mari sanse sa o iei(boala) fie ea sifilis, SIDA ori alta BTS.De aceea ar fi bine citeva zile sa spui pas...
![sagem](/arata_img.php?img=cont_21479.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
REVIN CU O PROBLEMA NOUA...DUPA CE AM CONTACT SEXUAL PENISUL M-I SE INROSESTE SI SIMT O USTURIME PE PORTIUNEA ROSIATICA.MENTIONEZ CA URMEZ UN TRATAMENT CU NOLICIN DE 2 ZILE.CARE POATE FI CAUZA ACESTEI IRITATII USTURATOARE?POT FOLOSI UN UNGUIENT ANTIIMFLAMATOR, GEN NIDOFLOR SAU ALTCEVA PT CALMAREA SI PREVENIREA APARITIEI UNEI NOI IRITATII?
![drweather](/arata_img.php?img=cont_34479.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Intrebarea e de ce iei nolicinul?Pentru o infectie urinara a ta sau iei impreuna cu partenera pentru o infectie urinara sau genitala a ei?In al doiela caz, nu cumva ea ia si un medicament care se aplica local si care iti irita tie instrumentul?
Pina la urma ce te impiedica sa iei si tu o pauza de citeva zile pina se rezolva infectia.Sper ca n-ai nici 80 de ani si nici cancer terminal ca sa mori in 4 zile.Ai tot timpul in fata, stai si tu deoparte vreo saptamina si ia-o dup-aia cu mai mult spor :).Sau daca nu poti macar trage-ti o caciulita...
Pina la urma ce te impiedica sa iei si tu o pauza de citeva zile pina se rezolva infectia.Sper ca n-ai nici 80 de ani si nici cancer terminal ca sa mori in 4 zile.Ai tot timpul in fata, stai si tu deoparte vreo saptamina si ia-o dup-aia cu mai mult spor :).Sau daca nu poti macar trage-ti o caciulita...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme cu masturbarea
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 5Masturbare aproape zilnic
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 19Masturbarea sotului...motiv de divort?
- 7sperma de culoare verzuie
- 10mai sunt virgin?
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 24Masturbare si capul tulbure
- 1ma masturbez
- 3cand ma masturbez ma doare capul penisului
- 9probleme de ejacuare
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 8Masturbare
- 2Sange pe penis
- 7Sunteti pro sau contra masturbarii?Masturbarea afecteaza cu ceva?Va rog raspundeti.
- 51Onanist cu un fetiş mai ciudat
- 3Nu mai stiu ce sa fac
- 2Masturbare. Simt ca nu ma pot opri, ma uit non-stop la filme pe adulți.
- 1Masturbare indelungata - probleme sexuale
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati