Masturbarea la cei cu handicap

30-09-2018
aur.trist@
Nu este medic/terapeut
aur.trist@
Am aproape 44 ani, de la naștere nu pot merge, sunt în căruț, am ajuns pe acest forum căutând despre masturbare, aveam nevoie de forum unde pot întreba ori ce, din ce mi-aduc aminte pe la 20 30 ani avem erecți, polutii nocturne dar nu știam de ce, atunci nu ara internet ca acum, nu am avut cu cine să vorbesc, de câteva săptămâni am început să mă masturbez cu o jucărie sexuală și am avut de fiecare dată orgasm, orgasmul vine după 3 4 minute mie mi se pare că vine prea repede, asa e normal? Sau mă escit eu mai repede? Este posibil să nu mă masturbez corect și să am probleme mai târziu? Este ceva rău că folosesc jucărie sexuale? O folosesc numai cu prezervativ. Am altă jucărie cu vibrați dar nu am folosito, vibratile îmi pot dăuna? Am înțeles că pentru cei care au sau vor avea prietenă/soție nu este bună masturbarea îndelungată, eu nu pot avea o prietenă/soție, asa că masturbarea este singura soluție pentru mine, îmi place, vreau să am și eu această plăcere, dacă până acum nu m-am masturbat este bine să mă masturbez în continuare? Este mult 2 3 ori pe săptămână? Acum la 2 3 zile simt nevoia. Este adevărat că ejacularea frecventa protejează de cancer la prostata? Mulțumesc anticipat
1 comentarii
1
01-10-2018, ora 17:42
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Ca in multe alte situatii masura face diferenta.
Masturbarea reprezinta solutia de urgenta a organismului pentru a descarca tensiunea sexuala. Atat timp cat nu devine un scop in sine nu exista o problema,

O frecventa de 2-3 ori pe saptamana, cu pauze mai mari uneori nu ar trebui sa produca nici o problema cu atat mai mult cu cat inteleg ca nu aveti o partenera sau o alta varianta de satisfacere.

Jucariile sexuale pot aduce o variatiune placuta in viata intima; se recomanda insa aceeasi masura (nu abuzati) si respectarea regulilor de igiena.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: