Tomograf zona cranio-cerebrala
Buna ziua..am fost consumator de droguri pana acum 3 luni timp de doi ani (hasis, marijuana)ultima data cand am consumat am simtit ca lesin si am vazut negru in fata ochilor.In prima luna a inceput sa ma doara capul in partea dreapta, imi pulseaza capul si simt vasele de sange cum circula si in zona din fata, acum a inceput si in partea stanga si imi tiuie capul de o saptamana incontinuu..si cand ma trezesc din somn tot imi tiuie.Am fost la tomograf si am examinat zona Cranio - Cerebrala :
-substanta cerebrala, spatii lichidiene cu aspect in limitele normale sub si supra-tentorial;
-structurile liniei mediene in pozitie normala;
-sinusuri normal aerate;
-neurocraniu - normal CT.
Lipsa de calciu nu mi'a iesit..mananc sanatos legume, fructe, lactate, 5 mese pe zi si ma hidratez cu 2 l de apa pe zi, am luat nurofen pentru durerile de cap si a inceput sa imi pulseze mai tare..la fel si cu algocamin :-
Ce ar trebui sa fac..?e din ce in ce mai rau pe zi ce trece :(
O zi buna!
-substanta cerebrala, spatii lichidiene cu aspect in limitele normale sub si supra-tentorial;
-structurile liniei mediene in pozitie normala;
-sinusuri normal aerate;
-neurocraniu - normal CT.
Lipsa de calciu nu mi'a iesit..mananc sanatos legume, fructe, lactate, 5 mese pe zi si ma hidratez cu 2 l de apa pe zi, am luat nurofen pentru durerile de cap si a inceput sa imi pulseze mai tare..la fel si cu algocamin :-
Ce ar trebui sa fac..?e din ce in ce mai rau pe zi ce trece :(
O zi buna!
4 comentarii
Mentionez ca nu am fost lovit la cap, nu consum bauturi cu acid, energizante, cofeina, etc..Nu simt nod in gad sau fluturi in zona pieptului, am 19 ani.
E ca urmare a intreruperii drogurilor, , , , , sindrom de abstinenta. va trece, dar trebuie sa ai o vointa de fier, si se vede treaba ca ai o personalitate puternica daca tu, dupa doi ani de consum, ai rezistat si rezisti deja de trei luni fara ele.Se elimina greu din organism aceste toxine ce pot fi mortale. Tomografia craniana este normala, nici nu putea fi altfel la varsta ta. CONSUMA FOARTE MULTE LICHIDE, ceaiuri cate 4 litri pe zi [ absolut interzis alcoolul, nici macar bere ], foarte multe fructe dulci [ struguri, pere etc.] si citrice, intre 1 kg- 2 kg /zi. Fara cafea si fumat pana se mai curata organismul.Nu pierde nopti, odihneste-te suficient , cu toate ca stiu ca uneori nu se prea poate. Saridon, Fasconal sunt si acestea antalgice bune.Iti doresc sa ai putere sa stai in continuare departe de droguri si sa-ti revii, acum treci prin proba de foc si e greu, dar daca mentii controlul asupra ta vei reusi.Numai bine!
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra, de droguri am scapat nu mai simt nevoia sa consum iar cat despre alcool nu m-a atras niciodata.Ceaiul de menta ar fi bun si cel de tei?o zi buna
Sunt bune, sa nu fie prea concentate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3Exista droguri care pot fenta testul antidoping?
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 9Amfetaminele dau dependenta? Au efecte adverse?
- 10cum ma pot ingrasa?
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 2durere de spate umar si cap
- 2Dureri de cap, oare e sinuzita?
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 3durere puternica de cap
- 2anxietate si dureri de cap
- 1Dureri de cap
- 3durere de cap
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 0Colaps fără sincopă
Mai multe informații despre: Durerea de cap Lesinul drogurile