simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
De mai bine de 3 ani ma confrunt cu palpitatii, mana amortita, nod in gat, amorteala in corp, ameteala..am fost la en medici, en analize totu e ok am fost si la psihiatru degeaba cand ma ia aceasta senzatie ma gandesc numai la tampenii mai ales ca am un copilas de 2 ani si stam mai tot timpul singuri acasa.chiar nu mai stiu incotro sa o iau ca sa fie bine, mentionez ca am 25 ani nu fumez nu beau cafea, alcool si sunt operata si de colica biliara de 1 an.Chiar si azi vb la tel.linistita cand deodata am simtit un gol in stomac amorteala in corp si ameteala si 3 bataii ft tari de inima, m.am cam speriat am aparat in casa cand mi.am luat pulsu era 108, tensiunea15, 9.la dr daca, ma duc ma te iar la psihiatru, rog cine ma poate sfatuii sa nu evite. Sanatate multa!
4 comentarii
Calciul seric l-ati verificat, sa nu fie o lipsa de calciu? de asemenea ar trebui sa faceti hormonii tiroidieni si un ECG.
Toate cele bune!
Toate cele bune!
Buna, mergeti la un medic endocrinolog cred ca de vina sant glandele tiroidiene, am trecut si eu prin asta.
Sanatate.
Sanatate.
ASA AM SA FAC VA MULTUMESC MULT, DESI ANU TRECUT MEDICUL DE FAMILIA MI-A DAT SA IMI FAC ANALIZELE PRINTRE CARE SI CELE DE GLANDA TIROIDA SI VALORILE ERAU NORMAL, DAR MA BINE CONSULT SI UN ENDORINOLOG.SANATATE!
Stimata doamna dr.Muresan, ECG-uri am foarte multe facute ultimul chiar in urma cu 2 luni unde mi-sa sups ca nu sunt modificari.nu-mi explic aceste simptome:((( mi-sa spus la spital cand m-au prins intr-o criza de palpitatii, ameteala, etc ca am o tahicardie si atacuri de panica. O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 3pot exista palpitatii ca simptome ale unei boli de inima?
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 12apasare in piept
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 11senzatia de picare din picioare
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 1Durere zona inghinala stanga. Palpitatii inima.
- 1Ameteala si durere de cap
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 4Lipsa de aer
- 3Palpitații sub coastă dreapta
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala Palpitatiile amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: