Amețeala continuua

Buna ziua. De 3 luni ma confrunt cu o stare de amețeala NON specifica. Nu ma doare capul, nu simt ca se învârt lucrurile. Pur și simplu simt o presiune pe frunte și ochii și o țin asa toată ziua. Înainte mi se intampla doar in spațiile publice acum mi se intampla și acasa!! Am fost la doctori și mi s.a zis ca ar fi de natura psihică. Ca as avea anxietate. Problema este și tind sa cred ca amețeala aceasta s a înrăutățit de când sunt însărcinată sa se joace hormonii cu al meu corp. Ce parere aveți? Mentionez ca nu am probleme cardiace. Amețeala aceasta ma împiedica și sa ies din casa pentru ca mi e sa nu pic pe jos cu toate ca nu am făcut o pana acum și am avut numai impresia indusa de către creier.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4emotii-ameteli-panica
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 5e vorba de hipertensiune?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 19Frunte si tample umflate
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 2Stare generala rea, ameteli
- 3Ureche interna - întrerupere canal semicircular posterior stânga și anterior dreapta
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Mai multe informații despre: Ameteala ameteala in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: