Gastrita?

10-03-2014
Georgiana96
Nu este medic/terapeut
Georgiana96
De cateva luni ma tot confrunt cu o durere de burta. Cateodata ma doare doar in partea dreapta, alteori in capul pieptului. Ma stric des la stomac, tot am diaree.De fiecare data cand mananc cate ceva ma doare sau am stari de voma. Acum o luna 2 zile tot ce mancam vomam si ma durea foarte tare si capul, burta. Am mers la medic si mi-a spus ca este posibiil sa am gastrita, mi-a dat tratament dar nimic. Ce pot avea?
6 comentarii
0
10-03-2014, ora 13:41
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand sa va adresati unui serviciu de gastroenterologie unde vi se vor face investigatii mai ample pentru a se stabili diagnosticul si tratamentul corespunzator.Aceasta cu atat mai mult cu cat spuneti ca ati facut un tratament si nu aveti rezultat.
Cu stima :

dr Petre Muresan
0
10-03-2014, ora 16:17
Georgiana96
Nu este medic/terapeut
Georgiana96
Dar as putea avea ulcer ?
0
11-03-2014, ora 03:35
Dr. Petre Muresan
Dr. Petre Muresan
Este posibil, insa nu e permis sa ramanem in zona speculatiilor. Sunt necesare investigatii si va rog sa nu amanati sa va adresati unui serviciu de gastroenterologie. Cu stima:

dr Petre Muresan
0
10-04-2014, ora 14:25
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand cateva remedii naturale in caz de gastrita sau ulcer: Stomac sanatos capsule, ulei de catina cu galbenele si sunatoare si ceaiul Gastric.Efectele apar dupa 4 saptamani de administrare.Studiile realizate comparativ cu inhibitorii de pompa de protoni, au evidentiat ca "Stomac sanatos" este un preparat eficient in tratamentul afectiunilor peptice.
0
10-04-2014, ora 22:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Buna ziua dl. dr. Muresan,

Ce se poate face in cazul in care Helicobacter nu a putut fi eradicat prin clasicele tratamente cu antibiotice? Medicii nu stiu ce sa-mi mai recomande, iar eu, in ciuda unui regim alimentar strict, continui sa am mari neplaceri locale (chiar cu gastrita vindecata). HP apare si in scaun si in sange 8, 2.
Multumesc!

Nu sugerati terapii naturiste, am intoleranta la fructoza, se exclud.
0
14-04-2014, ora 01:33
Dr. Petre Muresan
Dr. Petre Muresan
In acest caz se poate incerca o alta combinatie de 2 sau chiar 3 antibiotice,
altele decat cele pe care le-ati incercat pana acum.
cu stima:

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •