ciclul menstrual

ash dori sa-mi zici dk exista cv k sa-mi poata veni ciclul menstrual mai rpd.ashtept rasp multzumesc
4 comentarii

Mamaaaa ce exprimare.Intreaba romaneste, poate primesti raspuns.Scuze ca nu m-am putut abtine...

buna ziua, am si eu o intrebare. ultima menstruatie am avut-o pe data de 5.12.2010 iar pe data de16.12.1010 m-a patat era de culare deschisa, ce sa cred am ramas insarcinata...imi doresc mult un bebe.menstruatia urmatoare ar trebui sa-mi vina pe data de 31.12.1010.oare mai vine?cand ar fi bine sa-mi fac un test de sarcina?nu mai suport cafeaua manac dulciuri foarte multe si ma doare capul foarte rau.va rog vreau si eu un raspuns cant mai curand...va multumesc

Fa-ti testul de sarcina, de preferabil cu prima urina de dimineata.E posibil sa fi insarcinata si n-ar strica sa mergi la control gineclogic, sa vezi daca totul este bine. Succes!

buna ziua am si eu o intrebare. ultima menstruatie am avut-o pe data de 5.12.2010 iar pe data de16.12.1010 m-a patat era de culare deschisa, ce sa cred am ramas insarcinata...imi doresc mult un bebe. menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 31.12.2010 suntm in data de 3 si inca nu mi-a venit mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ ce sa cred ??daca se poate as dori si eu un raspuns cat mai repede, va multumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 4ciclul menstrual
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 8anticonceptionale
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 6ciclul menstrual mai devreme
- 11menstruatie cu dureri!
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 4SCURGERE maronie dupa menstruatie!
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: