Sforăit cu gura închisă

04-10-2021
Karina
Nu este medic/terapeut
Karina
Bună ziua. În urma cu 5 ani, adică 2016, am întrat pe forum, ca aveam o problema cu nasul umflat și deși am mers la mai mulți doctori nu au știut sa îmi dea un răspuns concret chiar în urma mai multor analize și radiografii. La un an diferența partenerul de viata m-a trimis din nou la control ca sforaiam îngrozitor cu gura închisă. La câteva luni de controale și tratamente repetate s-a depistat pe peretele laringelui în spatele corzilor vocale o umflatura care s-a dovedit în urma operației sa fie carcinom epidermoid spinocelular gr1, adică tumora maligna. Operat și după încă 5 luni o a doua operație cu biopsie ok de data aceasta. Am făcut controale repetate, sunt ok, dar sforăi în continuare cu gura închisă. Specific ca sunt fumătoare. Am încercat toate metodele cu aparate contra sforait dar nu ajută. Iar drul meu supe ca de vina e tutunul. Ce altceva as putea sa fac, va rog un sfat sau sugestie. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
6 comentarii
0
05-10-2021, ora 08:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Varsta. inaltimea si cate KG ai?
din experienta pot sa afirm ca inflamatia in zona orl.. se mentine doar de un reflux gastro eosfagian in somn
ai facut consult Gastrologie. nu ai o hernie hiatala??
pe forum ai citit ce alimente nu trebuie sa mai consumi la cina si dupa cina?
0
05-10-2021, ora 12:00
Karina
Nu este medic/terapeut
Karina
Varsta 52 ani, inaltime 1.70, greutate 72kg(am avut 80kg dupa operatii, si menopauza), Greutatea mea a fost in toti anii 62 kg, constant. La gastrologie nu mi s-a spus sa fac nici un control. De mancat seara intre 6 si 8.
Nu foarte gras, ciorbe sau alte preparate, salate cu friptura, etc. Dupa ora 8 mai beau un pepsi, atat. Datorita dvs acum 5 ani am depistat ca sutn sensibila la lactate.Multumesc si ptr atunci si ptr acum. Mai mentionez ca dorm pe burta, fara perna.
0
05-10-2021, ora 13:01
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Bună gluma cu Pepsi după cina
Mai citiți pe forum..
0
05-10-2021, ora 15:31
Karina
Nu este medic/terapeut
Karina
vi se pare ca glumesc? eu am cerut parere si dvs ma luati la picior.multumesc
0
05-10-2021, ora 18:35
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
La 52 ani.. Este Interzis pepsi. Cola
Baloneaza. Irita gatul. Stomacul
Un pahar de suc conține 6 lingurițe de zahar. Îngrașă. Diabet. Ficat gras. Tensiune.
0
06-10-2021, ora 09:52
Karina
Nu este medic/terapeut
Karina
Balonarea, da aveti dreptate, tensiunea o am de cand ma stiu intre 8/6 sau 11/6.Analizele sunt bune, nu folosesc zahar nici macar la cafea(pun miere de albine) Nu imi plac dulciurile, Cu sforaitul stau prost. Am inteles ca daca este cu gura inchisa, este din cauza limbii din ce am citit pe forum, dar nu stiu mai departe.Exista tratament?Operatii? Am incercat toate tampeniile de pe net, ceas, cleste nazal, spray.etc, fara rezultate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: