respir doar pe gura si sforai ingrozitor
am 47 ani si de la varsta de 10 ani cind am fost operat de polipi si amigdalite am incepu sa respir doar pe gura si sforai ingrozitor daca as respira pe nas simt ca nu am aer de ajuns ce trebuie facut?
4 comentarii
Persevereaza.Timp de doua saptamani ziua trage aer doar pe nas si da-l afara pe gura...la inceput va fi mai greu, ai senzatia ca nu poti daca nu tii deschisa gura, ai senzatia ca nu ai suficient aer, ca te sufoci, dar nu te da batut.controleaza CU CALM acest ritm, nu renunta, organismul se obisnuieste in cateva zile si vei reusi sa respiri doar pe nas si cu gura inchisa, fara probleme, involuntar.
buna seara.ammaimulte nedumeriri in cazul pneumatoraxului.prietenulmeu are 22 ani si a avut o complicatie la plaman. mentionez ca e fumator si intr-ozi a avut o durere in piept si apoi pe noapte a avut insuficienta respiratorie, fapt care l-a determinat sa meraga la spital.suntem din dorohoi, a fost la noi si doctorii i-au spus sa mearga la bt, de acolo a fost trimis la iasi.a avut o interveniti in care i=a bagat un tub si la capat o sticla de plastic.s=a vindecat insa tot timpul acesta a fumat si inca fumeaza.cateodata simte ca il inteapa in piept si respira mai greut, este posibil sa reapara aceeasi problema?exists vreun tratament care sa il i=a in momentul cand are aceste simptome? va rog sa=mi rasp sincer, ast parerile si sfaturile dvs.
as dori ma i multe informati despre rinosinuzita ceva gen simtome tratament etc..
as dori sa stiu in cazul unei operati deviatie de sept cum se recomanda a fi facuta clasica sau endoscopic cu anestezie locala sau totala ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15dispnee care se manifesta foarte urat
- 1Amigdale, durere de gat
- 3sforait si apnee
- 9Amigdala linguala hipertrofica
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 12Durere in piept, nod in gat, respiratie grea
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 4baietel de 3 luni care respira greu
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 2exista un tratament naturist pentru hipertrofie amigdalina?
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 5Sforaitul - problema mare - URGENT
- 3Apnee
- 15o amigdala mai mare
- 4Amigdala dreapta marita copil 6 ani
- 2Ecografie parti moi
- 4Crize de respirație!
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 0Amigdale dispărute
- 4Probleme respiratorii fetița 13 ani rog un răspuns
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Sforaitul amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: