sexul neprotejat dupa menstruatie
Pe data de 30 octombrie mi-a venit menstruatia iar pe data de 4 noiembrie am avut contact neprotejat. Exista risc de sarcina ?
În cazul unui ciclu regulat, care vine la lună, riscul este neglijabil.
Dimpotrivă, în cazul unui ciclu neregulat, sau al unui regulat, dar care vine la o perioadă de 23 de zile sau mai mică, riscul este considerabil.
Dimpotrivă, în cazul unui ciclu neregulat, sau al unui regulat, dar care vine la o perioadă de 23 de zile sau mai mică, riscul este considerabil.
Pai ciclu a fost de 26 de zile... iar cel de dinainte de 28. Deci exista vreun risc ?
Mi-a venit menstruatia la 27 de zile... prima zi cu crampe si sangerare maro dar in cantitate mica. Acum a doua zi e la fel in cantitate mica dar e de culoare rosie. Un raspuns urgent. Poate fi vorba de menstruatie peste sarcina ?
buna ziua ieri am facut sex cu prietena mea si mi s-a rupt prezervativul fara sa-mi dau seama si cred ca am ejaculat putin in ea..de ce zic putin pentru ca, cand m-am uitat eram plin pe burta eu..dar totusi cred ca putin am ejaculat si in ea (cel mai mare ghinion de pe pamant) dar era la a 2 zi de la terminarea menstruatiei...se poate sa fi ramas gravida?astept raspunsul dvs.Multumesc
salut...am si eu o problema, am facut sex cu prietenu meu la o zi dupa ce mi-a trecut menstruatia si s-a terminat in mine(ma tine menstruatia 7zile, mi-am inceput viata sexuala acum 3 saptamani)...vreau sa stiu si eu urgent daca pot ramane...sa stiu daca mai are rost sa iau pastila de a 2-a zi...urgent!!!...multumesc anticipat
buna seara...am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie dupa care prima zi si a doua de dupa menstruatie.nu a lasat in mn dar mie frica sa nu fi lasat lichid preejaculator...mentionez ca nu am un ciclu regulat cam 28-30 de zile depinde.as avea sanse sa raman insarcinata?
Buna ziua
As vrea si eu sa stiu daca sunt sanse sa ramana insarcinata prietena mea, am facut sex neprotejat fara sa termin in ea in a 18 a zi de la ultima menstruatie..
Insa ea a re o menstruatie neregulata, in ultimile 2 luni ia venit la 27 - 28 zile, dar cu 3 - 4 luni in urma i-a venit de 2 ori consecutiv la 31 zile..ce sanse sunt ?
As vrea si eu sa stiu daca sunt sanse sa ramana insarcinata prietena mea, am facut sex neprotejat fara sa termin in ea in a 18 a zi de la ultima menstruatie..
Insa ea a re o menstruatie neregulata, in ultimile 2 luni ia venit la 27 - 28 zile, dar cu 3 - 4 luni in urma i-a venit de 2 ori consecutiv la 31 zile..ce sanse sunt ?
buna. puteti va rog sa-mi spuneti pot ramine insarcinata, daca Ciclu merge regulat de exemplu pe data de 15 februarie, dar am avut relatie neproejat pe 7 martie acum este data de 16 martie si inca nu am ciclu???????????
Buna.am si eu o problema.si va rog sa ma ajutati cat mai repede.am 18 ani si o relatie de 3 ani.ieri mi s'a terminat menstruatia si azi am facut sex neprotejat stiind ca poti face inainte si dupa cu 7zile de menstruatie.nu s-a terminat in mine decat putin si as dori sa stiu daca pot sa raman insarcinata.va rog sa imi dati un raspuns corect.va multumesc
Buna ziua, sunt noua pe site si am intrat deoarece am o nelamurire si totodata sunt putin speriata.am avut ultimul ciclu in data de 6.martie si a tinut 4 zile iar in data de 19 martie am avut un contact sexual neprotejat.am luat postinor dupa 38 de ore de la contact si dupa 12 ore am luat a doua pastila.nu am avut nici un sintom neplacut dar au trecut 5 zile de atunci si nu mi-a venit ciclul.credeti ca ar fi vreo problema sau sa mai astept?Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede
Fetelor...Metoda Calendarului este o metoda buna pentru femei cu un ciclu regulat, daca nu aveti ciclu regulat nu va pteti baza pe calcule respective.dar puteti si singurele sa faceti un calcul daca erati sau sunteti in perioda fertila.nu necesita cunostinte mari in medicina si nici in matematica. Cea mai buna metoda de nu a ramine insarcinata este de o face sex protejat. Nu poti gasi un raspuns bun pe forum daca esti sau nu insarcinata, pentru asta exista teste...si nu sunt scumpe.si mai exista si medicul.o vizita la ginecolog nu trebuie sa fie omisa din viata unei femei ce a inceput viata sexuala..inafara de sarcina sunt si alte lucruri neplacute...infectii...care, unele, netratate pot duce pana la sterilitate...nu evitati sa mergeti la un doctor.doar el va poate ajuta cu un diagnostic exact.
Buna Ziua
Am o nelamurire, poate ma ajutati cu un sfat sau un raspuns: dupa ce fac sex cu prietena mea ejaculez afara apoi introduc la loc si mai continuam actul sexual ceva timp...intrebarea mea este: exista riscul sa ramana insarcinata avand in vedere ca am ejaculat afara marea parte de sperma?
Unii zic ca sansele sunt mici altii zic ca sansele sunt destul de mari
Va multumesc si astept un raspuns ( sunt un pic speriat deoarece am facut acest lucru de cateva ori in ultimul timp )
O zi minunata va doresc !
Cristi.
Am o nelamurire, poate ma ajutati cu un sfat sau un raspuns: dupa ce fac sex cu prietena mea ejaculez afara apoi introduc la loc si mai continuam actul sexual ceva timp...intrebarea mea este: exista riscul sa ramana insarcinata avand in vedere ca am ejaculat afara marea parte de sperma?
Unii zic ca sansele sunt mici altii zic ca sansele sunt destul de mari
Va multumesc si astept un raspuns ( sunt un pic speriat deoarece am facut acest lucru de cateva ori in ultimul timp )
O zi minunata va doresc !
Cristi.
dc nu folosesti protectie daca esti asa speriat????? normal ca exista riscuri foarte mari deoarece raman spermatozoizi pe canal si pe penis daca nu te speli. deci riscurile sunt foarte mari.
Buna! Am si eu o intrebare. Pe data de 22 Iulie s-a intampla sa am contact sexual neprotejat cu prietena mea ( nu se intampla des acest lucru, aproape tot timpul folosim prezervativul). Sunt destul de speriat, deoarece dupa retragere am observat pe penis acei "stropi de placere"...care ar fi sansele / riscurile sa ramana gravida..? I-a venit menstruatia pe data de 14. Iulie...si ciclul menstrual dureaza undeva pe la 28 - 29 de zile. Multumesc de ajutor!
daca ciclul menstraul e regulat si il ar itotdeauna la 28 29 zile nu sunt sanse mari insa exista. du te la farmacie cumpara postinor 2 si da i sa ia. nmu vrei sa te risti nu? si data viitoare protejati va. deci farmacie, postinor si scapati de griji. sanse exista.
Acum 2 zile am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Si din cate am auzit in alea 10 zile dupa ce mi s-a terminat menstruatia pot face. Dar nu sunt extrem de sigura, nu vreau sa am evenimente neplacute si nu stiu ce sa fac.. tinand cont ca in ultima luna nu mi-a venit regulat ciclul. Ce pot face?
daca nu ai ciclul regulat poti merge la farmacie cumperi pilula de a doua zi si o iei
Am o problema foarte mare si nu gasesc raspun... adica unii spun ca sa fiu sanatoasa. Am fact sex neprotejat a doua zi dupa ce mi'a venit menstruatia, am ciclu regulat. nush cum s'a intamplat asta... atnci pe moment te ia valul.si nu stiu ce sa fac.. cam la cat timp pot face un test ? si cam ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata ? va multumesc.
buna !am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu acum 3 luni.mentionez ca nu am facut-o niciodata protejat, iar el nu a ejaculat in interior.ieri trebuia sa-mi vina ciclu si ma gandesc ca ar fi posibil sa fi ramas insarcinata...dar totusi exista si posibilitatea sa nu fi rams deoarece am avut probleme cu menstruatia o perioada mai indelungata de timp si am facut un tratament cu duphaston acum aproximativ 3 ani(de fiecare data cand mi-a intarziat mai mult de o luna si ceva...ultima data fara sa consult niciun medic), iar anul acesta m-am confruntat cu un chist ovarian de 3 cm iar medicul mi-a recomandat orgametril pt a produce apariatia ciclului si anticonceptianale diane din prima zi de manstruatie.timp de 3 luni mi-a fost recomandat tratementul cu diane, iar aceasta este a 2a luna de cand am terminat tratamentull...in tot acest timp am avut un ciclu de 28 de zile...sunt putin cam speriata dupa calculele mele am facut sex cu prietenul meu in a 20a zi a ciclului deci trcuse ceva de la perioada de ovulatie...am mai facut sex si imediat dupa ce a trecut perioada sangerarii(o zi sau doua dupa)...ieri trebuia sa imi vina si nu a venit...semnele nu sunt foarte clare doarece nu ma doare foarte tare spatele ca de obicei si nici sanii nu ma dor...exista riscul sa fi ramas insarcinata?desi ma ingrozeste ideea astept un raspuns cat de repede posibil.va multumesc!
Buna.Am nevoe si eu de un sfat, va rog.O luna in urma mi-am inceput viata sexuala, iar nu de mult timp am avut deja a 2 contact sexual.Acesta a fost dupa 2 zile de la terminarea menstruatiei si a fost protejat.Prietenul meu a ejaculat o singura data si mai departe nu am continuat, insa aproximativ dupa 20 minute am ajuns iar la asta, iar prietenul meu a inceput fara prezervativ, eu l-am opriti si nu am continuat.si mai mentionez ca la bae nu a fost dupa prima ejaculare.kit de mare este riskul??si dupa 10 zile de la cele intimplate un test m-ar ajuta sau un uzi ca sa aflu raspunsul??multumesc.
Buna seara! As avea o intrebare, am facut sex cu prietena mea si inevitabilul s a produs, s a rupt prezervativul... mentionez ca prietenei mele i se terminase menstruatia cu o zi inainte, ea avand un ciclu de 5-6 zile/luna, exista vreun risc sa fii ramas insarcinata? va rog foarte mult sa mi dati un raspuns. multumesc anticipat!
cosmin..iti spun raspunsu peste o saptamina..kind o sa vad ce o sa fie la mine :(...caz asemanator
Buna ziua ! Am si eu o nelamurire : am facut dragoste cu prietena dupa o zi de la terminarea menstruatiei, si am avut nefericita placere sa se rupa prezervativul in timpul ejacularii.mentionez ca inainte de menstruatie a fost nevoie sa ia pilula de a doua zi pe nume postinor tot dintr-o intamplare nefericita ! Rugamintea mea este daca puteti sa imi dati un raspuns cat de cat concret ce e bn de facut !???? Sa ia pilula de a doua zi sau nu este nici un motiv de ingrijorare pentru o sarcina !? Multumesc frumos astept un raspuns !
Buna ziua.intre data de 30 -31 imi vine ciclu menstrual...am facut sex neprotejat cu partenerul meu cu o saptamana inainte de ciclu...pot ramane insarcinata???
buna!am o mica problema.pe 18 ian mi a venit ciclu, ma tine 7-8 zile, pe 25 am avut un contact sexual neprotejat, mentionez ca nu a ejaculat in mine, dar de vreo 2-3 zile am am dureri abdominale, si mi sa pare ca mi s au umflat sanii, deasemenea adaug ca sunt foarte sensibila si racesc foarte usor, in ultimele zile am mers prin frig, dar nu vad ce legatura ar avea cu sanii.ce ar putea fi???!!un raspuns daca se poate.Multumesc !
Buna ziua!
Am si eu o problema. de obicei imi vine ciclu pe 25-28 in fiecare luna, in ianuarie mi-a venit pe 18 si m-a tinut 5-6 zile, iar luna asta pe 4 am facut sex neprotejat si a ejaculat inauntru. Care sunt posibilitatile sa fiu gravida? Si daca sunt si folosesc ovule cervucid e posibil sa pierd sarcina?
Am si eu o problema. de obicei imi vine ciclu pe 25-28 in fiecare luna, in ianuarie mi-a venit pe 18 si m-a tinut 5-6 zile, iar luna asta pe 4 am facut sex neprotejat si a ejaculat inauntru. Care sunt posibilitatile sa fiu gravida? Si daca sunt si folosesc ovule cervucid e posibil sa pierd sarcina?
Buna ziua,
exista posibilitatea unei sarcini la 5 zile de la incheierea menstruatiei si in conditiile in care ejacularea s-a facut inafara vaginului?
exista posibilitatea unei sarcini la 5 zile de la incheierea menstruatiei si in conditiile in care ejacularea s-a facut inafara vaginului?
buna am si eu o intrebare, menstra mea in ultimele luni este intre 31-38 zile, la o saptamana dupa menstra am avut contact sexual cu ejaculare afara dar de mai multe ori la un interval cam de 25 min, exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
buna tuturor,
am o problema legata pe tema menstruatiei neregulate, banuiesc ca am scapat putin in timpul actului cu prietena mea, dar nu sunt sigur, inainte de a face test de sarcina as dori sa mi spuneti daca e posibil sa ramana, din cate am citit pe internet unii zic ca da unii, un sfat al unui medic ar fi bine primit, are un ciclu neregulat, si cu o 2 zile inainte sa i vina s a intamplat, deci ce sanse is?
va multumesc
am o problema legata pe tema menstruatiei neregulate, banuiesc ca am scapat putin in timpul actului cu prietena mea, dar nu sunt sigur, inainte de a face test de sarcina as dori sa mi spuneti daca e posibil sa ramana, din cate am citit pe internet unii zic ca da unii, un sfat al unui medic ar fi bine primit, are un ciclu neregulat, si cu o 2 zile inainte sa i vina s a intamplat, deci ce sanse is?
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt insarcinata?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 0Sex neprotejat in a 6a zi de ciclu fără ejaculare
- 1Însărcinată sau nu ?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Simptome sarcina teste negative
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
- 0Escapelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: