sarcina sau dereglare

Buna ziua ! am nevoie de ajutor. trebuia sa-mi vina menstruatia pe 12 mai si inca nu a venit.. pe 1 mai am avut contact sexual cu prietenul meu dar nu a ejaculat in mine si s-a mai intamplat o data pe 6. am avut aceleasi simptome ca deobicei inainte de ciclu doar ca am avut stari de oboseala si deobicei nu le am si crampe. exista posibilitatea de o sarcina ? tin sa precizez ca in timpul actului sexual am avut dureri ! raspuns urgent va rog :((
5 comentarii

va rooog astept un raspuns urgent ! sunt disperata !! :((

nu inteleg de ce esti atat de "disperata", nu ti-a intarziat decat o zi... si iti faci mai rau, pt ca din cauza stresului poate sa-ti intarzie mult mai mult... nimeni nu poate sa-ti spuna sigur daca esti sau nu insarcinata, tb sa faci un test de sarcina pt asta. si linisteste-te ca nu rezolvi nimic facandu-ti atatea griji.

stiu.. da mie deobicei numi intarzie.. poate din cauza stresului si poate durerilor din timpul actului sexual. mai astept.multumesc de raspuns !

Aceeasi problema o am si eu dar mie mi-a intarziat 7 zile insa am facut 3 teste si toate au iesit negative..nu inteleg de ce totusi imi intarzie asa de mult

eu deja sunt a treia zii cu intarziere :(( inca n am facut testul dar am momente cand ma doare burta da asa foarte putin si dupaia imi trece.. simptome de sarcina nu am niciuna

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 4insarcinata sau ranita?
- 3sarcina?
- 8sunt insarcinata?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 3pot ramane insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 1sarcina sau raceala?
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 0Sarcina?
- 6Sunt însărcinată?
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: