e posibil sa fie prietena mea gravida?
Va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare...
Am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea la 3 zile dupa ce i s-a terminat menstruatia. Sangerarea lunara dureaza aproximativ 4 zile...iar contactul a avut loc in a 7a zi a ciclului menstrual. Mentionez ca nu are ciclul regulat, insa in ultimele 6 luni, nu a avut niciun ciclu menstrual mai scurt de 29 de zile, dar nici mai lung de 33. Pentru a fi siguri ca totusi nu s-a intamplat nimic, la 24 de ore de la contact, a luat o pilula Escapelle. La 5 zile dupa ce a luat pilula, a avut o sangerare de 2 zile. Este totusi posibil sa fie insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti...multumesc!
Am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea la 3 zile dupa ce i s-a terminat menstruatia. Sangerarea lunara dureaza aproximativ 4 zile...iar contactul a avut loc in a 7a zi a ciclului menstrual. Mentionez ca nu are ciclul regulat, insa in ultimele 6 luni, nu a avut niciun ciclu menstrual mai scurt de 29 de zile, dar nici mai lung de 33. Pentru a fi siguri ca totusi nu s-a intamplat nimic, la 24 de ore de la contact, a luat o pilula Escapelle. La 5 zile dupa ce a luat pilula, a avut o sangerare de 2 zile. Este totusi posibil sa fie insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti...multumesc!
2 comentarii
cu siguranta NU este insarcinata. dar un test de sarcina te va linistii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 1sunt insarcinata?
- 0sa fie sarcina oare?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 5sunt insarcinata ?
- 9Sunt gravida?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 2Posibila sarcina
- 2Posibila sarcina?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: