sex cand si cand
Am un prieten cu cre sunt de 8 ani si facem dragoste f rar. Cateodata exista doar penetrare de 2 min.Ma tachineaza tot timpul.Eu sunt destul de focoasa si cred ca sufar din cauza asta.Pot sa am dereglari din cauza abstinentei? Cred ca sunt si putin depresiva uneori?Ce sa fac? Vreau un sfat.
3 comentarii
Abstinenţa nu dă dereglări endocrine, dar în plan psihologic poate da uneori simţăminte de insatisfacţie, neîmplinire. Trebuie discutat asta în cadrul cuplului. Dacă discuţia nu duce nicăieri, merită poate încercată psihoterapie de cuplu, desigur presupunând că ţineţi cu adevărat la prietenul dv încât legătura să merite salvată.
si eu intampin aceasi prbl. cu partenerul. Prima oara am crezut q am eu probleme, k sunt nimfomana...dar k timpul mi-am dat seama k el e vinovat. Pana si mama are o viata sexuala mai activa k a mea... eu am incercat sa discut q el dar nu poate.are grave prbl de comunicare. al tau prieten ce scuza are? :D
sal! chiar daca sunt baiat ma enervez sa aud ca pot fi prieteni asa insensibli. acum nu stiu cum se poarta in general cu tine dar daca in afara patului e tandru si dragastos atunci poate are o problema in creier. pai daca persoanei iubite nu i te daruiesti cu totul atunci cui? eu zic ca daca continua asa, incearca si tu sa nu te mai consumi, sa nu te mai aprinzi nici tu. intoarce-i pasiunea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un cuplu cu probleme sexuale
- 13care este varsta ideala pentru a-ti incepe viata sexuala?
- 37fara sex, fara...
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 3Imi opresc partenerul
- 4cum sa o conving?
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 6sotul meu nu vrea sex
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 4De cite ori pe saptamina sex?
- 12l-am amagit ca el e primul...
- 9Analize OK, neplaceri in cuplu din cauza secretiei vaginale albe
- 6Disparitia atractiei sexuale..relatie platonica..
- 18sotia nu ma doreste
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 11Relatie fara sex
- 8Lipsa activității sexuale în relație
- 39Soțul meu nu se simte atras de mine
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu abstinenta sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: