sex cand si cand

Am un prieten cu cre sunt de 8 ani si facem dragoste f rar. Cateodata exista doar penetrare de 2 min.Ma tachineaza tot timpul.Eu sunt destul de focoasa si cred ca sufar din cauza asta.Pot sa am dereglari din cauza abstinentei? Cred ca sunt si putin depresiva uneori?Ce sa fac? Vreau un sfat.
3 comentarii

Abstinenţa nu dă dereglări endocrine, dar în plan psihologic poate da uneori simţăminte de insatisfacţie, neîmplinire. Trebuie discutat asta în cadrul cuplului. Dacă discuţia nu duce nicăieri, merită poate încercată psihoterapie de cuplu, desigur presupunând că ţineţi cu adevărat la prietenul dv încât legătura să merite salvată.

si eu intampin aceasi prbl. cu partenerul. Prima oara am crezut q am eu probleme, k sunt nimfomana...dar k timpul mi-am dat seama k el e vinovat. Pana si mama are o viata sexuala mai activa k a mea... eu am incercat sa discut q el dar nu poate.are grave prbl de comunicare. al tau prieten ce scuza are? :D

sal! chiar daca sunt baiat ma enervez sa aud ca pot fi prieteni asa insensibli. acum nu stiu cum se poarta in general cu tine dar daca in afara patului e tandru si dragastos atunci poate are o problema in creier. pai daca persoanei iubite nu i te daruiesti cu totul atunci cui? eu zic ca daca continua asa, incearca si tu sa nu te mai consumi, sa nu te mai aprinzi nici tu. intoarce-i pasiunea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sotia mea vede in religie o cale de a se indeparta de toate problemele...
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 4Absenta sexului pt o perioada mare duce la impotenta?
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 27Oare imi mai pot salva casnicia?
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 5lipsa apetitului sexual
- 11oare stie ca sunt virgin?
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 12l-am amagit ca el e primul...
- 0Abstinenta indelungata
- 20Cum sa inteleg.
- 5Imi lipseste aperitul sexual
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
- 5reinceperea vietii sexuale dupa 2 luni de tratament si abstinenta dar cu probleme
- 7Despre sex
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
- 10Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni
- 5Fără SEX!!
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu abstinenta sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: