Imi lipseste aperitul sexual
Buna seara!!Am o relatie de aproape 2 Ani cu iubitul meu dar am o problema:nu am apetit sexual des decat o data pe saptamana un schimb iubitul Meu ar vrea zilnic!intreabarea mea e:ce se intampla cu mine??care e cauza si ce as putea sa fac sa am un apetit sexual Mai dezvoltat?multumesc Tare mult!!o seara buna
4 comentarii
folosesti pastile anticonceptionale? ele scad de obicei apetitul sexual.
Da Asa este folosesc anticonceptionale dar ce as putea sa fac pentru ca nu pot renunta la anticonceptionale!!am nevoie de protectie!!multumesc din suflet!!
daca apetitul sexual este scazut din cauza anticonceptionalelor (cauze hormonale deci), si nu din cauza altor factori (stres, anxietate, depresie etc.), atunci poti ori sa faci o pauza si sa te protejezi in alt fel pt o perioada, ori sa schimbi pilula cu una cu o concentratie mai mica de estrogen. de asemenea poti sa incerci sa iei 4 femina, sunt niste suplimente speciale pentru femeile care folosesc anticonceptionale (desi eu personal nu le-am incercat, deci nu pot sa garantez ca functioneaza) sau sa iei de la plafar niste produse homeopate, tonicuri feminine etc. (dar sa ai grija sa nu interactioneze cu anticonceptionalele ca sa nu-ti pierzi protectia).
Daca la inceputul relatiei si casniciei, barbatii, in general, au un apetit sexual foarte ridicat, lucrurile se schimba pe parcurs.
O cale buna de a preveni aceasta problema este rezervarea unui timp pentru intimitatea nonsexuala.
Trebuie sa duci un stil de viata sanatoasa cu o dieta echilibrata si multe exercitii fizice.
O cale buna de a preveni aceasta problema este rezervarea unui timp pentru intimitatea nonsexuala.
Trebuie sa duci un stil de viata sanatoasa cu o dieta echilibrata si multe exercitii fizice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dragostea conjugala
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 6Nu am chef de sex!
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 23lipsa apetit sexual. ce e de facut?
- 19sotia ma respinge
- 5iubitul meu refuza sa facem dragoste
- 3Am apetitul sexual marit
- 14Facem DRAGOSTE FOARTE RAR, care e problema in mine sau in el!?
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 6Cum sa il fac pe iubitul meu sa ma doreasca mai mult?
- 12sunt tanara dar nu mai pot face dragoste va rog ajutati-ma cu un sfat
- 11Relatie fara sex
- 6Probleme sexuale
- 3Lipsa apetitului sexual - problema medicala?!
- 4Lipsa atractie.
- 2Erecții dese și de durată. Am 52 de ani.
- 6Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: