Anestezie fara rezultat
Buna ziua! E ptr prima oara cand scriu pe un forum..sper sa reusesc sa explic cat mai bine. Am avut o carie la un dinte dreapta, jos. Mi s-a facut anestezie ca sa se scoata nervul( cam 80% din fiola) in gingie si pe canal, insa in momentul in care se intra pe canal, la capatul lui durerea era insuportabila. Ca si cum nici n-as fi avut anestezie. Mi-a pus o substanta ce ar fi trebuit sa omoare nervul si am revenit in alta zi. Mi s-a facut o fiola intreaga de anestezic si totusi aceeasi problema..exteriorul amortit dar interiorul nu. Doamna doctor nu stie motivul exact al acestei probleme, nu mi s-a cerut o noua radiografie. Mi s-a pus antibiotic pe canal si o "plomba" provizorie. Eu acum am ramas cu o umflatura pe care o simt chiar si cand misc buzele. E posibil sa nu fie anestezicul bun? E posibil sa am infectie si de asta sa fie atat de dureros ?
3 comentarii
O radiigrafie aveti la dinte???? Este posibil sa aceti infectie la el si din cauza aceata sa nu prinda anestsezia sau tehnica de anestezie sa nu fie potrivita
Buna seara, am o intrebare in legatura cu anestezia locala.Am la o masea, carie exact langa gingie, dar dupa ce dentistul a facut anestezia locala sa inceapa interventia (plomba) in momentul cand a incercat sa curete cu polizorul zona afectata am simtit o durere imensa, a insistat cu anestezia dar degeaba de fiecare data resimt durere, e posibil ca anestezia sa nu si faca efectul sau dentistul nu procedeaza correct? Va multumesc anticipat, O seara placuta
Buna ziua, poate nu s-a anesteziat excat traiectul nervos, mai ales daca este vorba de o carie la dintii mandibulari( arcada inferioara ). Mai programati o sedinta, poate prinde mai bine anestezia la a doua incerare. Este indicat, in asemenea cazuri, sa nu consumati excitanti ( cafea, coca cola ), sa mancati inainte de procedura ca medicul sa poata ''suplimenta'' doza de anestezic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 4dintele nu raspunde la anestezie... rog ajutor!
- 56Obturatie de canal
- 4Implant dentar si anestezia
- 1logest si anestezia stomatologica
- 1anestezia dentara
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 3Anestezie dentara si sarcina
- 1Anestezice dentare pentru un pacient cu parkinson si diabet
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 10buza, dinti barbie amortita +furnicaturi
- 1Dureri de ureche + mandibula+ gat dupa o anestezie
- 0Tulburari și lipsa poftei de mincare
- 3Seringa anestezic la stomatolog
- 2Anestezie ineficientă
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea
- 1Anestezie ineficienta
Mai multe informații despre: Anestezia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: