Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
Bună ziua!
Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră!!
Pe data de 7 iulie am avut primul meu contact sexual cu iubitul meu, din pacate si din inconstienta a fost neprotejat...am avut o durere groaznica in timpul actului...a doua zi am sângerat si a treia zi dar azi mai putin, de ieri am simtit o durere groaznica, o arsura in momentul in care urinez, dupa ce termin de urinat am o durere de nesuportat.simt nevoia de a ma duce des la toaleta si imediat ce ma ridic de pe toaleta am aceeasi senzatie de a urina... dupa cateva secunde cand ies din toaleta inca simt un fel de scurgere, urina e aproape transparenta, in urina am observat niste “fulgi” albi. aparitia acestora a durat cateva ore...de azi-noapte si pana acum nu am mai observat existenta lor.se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră!!
Pe data de 7 iulie am avut primul meu contact sexual cu iubitul meu, din pacate si din inconstienta a fost neprotejat...am avut o durere groaznica in timpul actului...a doua zi am sângerat si a treia zi dar azi mai putin, de ieri am simtit o durere groaznica, o arsura in momentul in care urinez, dupa ce termin de urinat am o durere de nesuportat.simt nevoia de a ma duce des la toaleta si imediat ce ma ridic de pe toaleta am aceeasi senzatie de a urina... dupa cateva secunde cand ies din toaleta inca simt un fel de scurgere, urina e aproape transparenta, in urina am observat niste “fulgi” albi. aparitia acestora a durat cateva ore...de azi-noapte si pana acum nu am mai observat existenta lor.se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 5rinichi drept in coborare
- 2urinare dureroasa
- 2urinari dese
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 7durere si usturime la urinare
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 2urinare deasa
- 5Prostatita cronica acutizata
- 1Posibila infectie?
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 2urinat des
- 2buna seara !spuneti-mi ce sa fac.
- 0Problema urinare
- 4Problema dupa deflorare
- 1Mancarime zona genitala
- 0Probleme cu penisul
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
- 7Posibila infectie urinara
Mai multe informații despre: Durerea la urinare Urinarea dureroasa Urinarea frecventa durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: