Senzatie de ureche infundata (amandoua)
Buna! De mai bine de o luna imi simt infundate ambele urechi(la fel ca si cand merg la munte si se infunda din cauza altitudinii).Marti am mers la medicul de familie care mi-a prescris cuminol (2/zi), ketonal (1/zi) si picaturi nazale biorinil(1 puf indu fiecare nara de 3ori pe zi), doar pentru ce i-am explicat, nu are aparatura si nici nu s-a uitat in ureche)
Miercuri a inceput sa ma doara urechea stanga doar atunci cand inchid maxilarul complet, sau cand il misc spre urechea stanga, urechea dreapta e doar infundata..Joi seara am simtit niste zgomote in urechea stanga in timp ce mancam, dar precizez durerile cand misc maxilarul nu sunt asa puternice ca si miercuri!(durerile sunt ca si niste intepaturi) Vineri am fost la doctorul de familie care mi-a mai dat o cutie de cuminol si a zis sa revin luni..Pana in momentul asta urechile sunt la fel, dar durerea inceputa miercuri a ramas seara si dimineata doar.Vineri am mers in comuna la un doctor generalist care avea otoscop(nu a vazut nimic suspect doar putina ceara) si mi-a mai prescris pe langa ce aveam de la medicul de familie Solutie auriculara cloramfenicol si fluocin ( picaturi de ori pe zi in fiecare ureche) si hexoraleten de supt ( pe zi)..Pana acum nu simt nici o diferenta..Ce poate fi? Ce s-ar putea sa am? Precizez ca inainte sa apara senzatia de urechi infundate, am avut cateva zile la rand niste dureri groaznice de spate(sub forma de intepaturi) pe care nu le-am tratat, iar dupa ce mi-au disparut mi-am dat seama ca am avut curent..(am mers cu scuterul cu viteza mai mult de 40 km/h timp de peste 10 min.fara intrerupere).Ce se poate sa am la ureche? Sa mai iau ce mi-a dat medicul de familie?A zis ca inca nu imi da bilet de trimitere la ORL.
Miercuri a inceput sa ma doara urechea stanga doar atunci cand inchid maxilarul complet, sau cand il misc spre urechea stanga, urechea dreapta e doar infundata..Joi seara am simtit niste zgomote in urechea stanga in timp ce mancam, dar precizez durerile cand misc maxilarul nu sunt asa puternice ca si miercuri!(durerile sunt ca si niste intepaturi) Vineri am fost la doctorul de familie care mi-a mai dat o cutie de cuminol si a zis sa revin luni..Pana in momentul asta urechile sunt la fel, dar durerea inceputa miercuri a ramas seara si dimineata doar.Vineri am mers in comuna la un doctor generalist care avea otoscop(nu a vazut nimic suspect doar putina ceara) si mi-a mai prescris pe langa ce aveam de la medicul de familie Solutie auriculara cloramfenicol si fluocin ( picaturi de ori pe zi in fiecare ureche) si hexoraleten de supt ( pe zi)..Pana acum nu simt nici o diferenta..Ce poate fi? Ce s-ar putea sa am? Precizez ca inainte sa apara senzatia de urechi infundate, am avut cateva zile la rand niste dureri groaznice de spate(sub forma de intepaturi) pe care nu le-am tratat, iar dupa ce mi-au disparut mi-am dat seama ca am avut curent..(am mers cu scuterul cu viteza mai mult de 40 km/h timp de peste 10 min.fara intrerupere).Ce se poate sa am la ureche? Sa mai iau ce mi-a dat medicul de familie?A zis ca inca nu imi da bilet de trimitere la ORL.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 5scurgerile din ureche
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 11Cancer? Sunt foarte ingrijorat
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 1Otita care a recidivat la urechea stanga?
- 1Ureche infundata
- 5Ureche infundata
- 1Ureche infundata
- 1ureche infundata
- 1Problema ureche dreapta.
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 3Picăturile auriculare
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 3Gat iritat, urechi infundate
- 6Ureche infundata
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: