O fi semn de boală sau cu totul altceva ?
Salutare tuturor ! Am 23 de ani, iar în seara asta, după un strănut puternic am simți un junghi din umăr până în vârful degetelor în brațul drept și o senzație oarecum de amorțeală și durere, junghi care a ținut vreo 2 min ! A trecut rapid ! Ar putea fi semn de boală, probleme de sănătate, lipsă de ceva vitamine în corp sau pe bază de stres ? Aștept un sfat dacă se poate ! Vă mulțumesc !
1 comentarii
Bună ziua,
dacă aceasta este singura problemă, și nu persistă, probabil că nu este nimic grav, Uneori, din cauza presiunii mai mari din plămâni în timpul strănutului sau tusei, se poate întâmpla ce ați descris.
Multă sănătate!
Haplea Ioan Stefan.
dacă aceasta este singura problemă, și nu persistă, probabil că nu este nimic grav, Uneori, din cauza presiunii mai mari din plămâni în timpul strănutului sau tusei, se poate întâmpla ce ați descris.
Multă sănătate!
Haplea Ioan Stefan.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stranutul este o boala?
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 10stranut. alergie la frig???
- 3Ma ustura nasul si stranut
- 1Stranut foarte des
- 5Senzatie de stranut, de patru zile
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 9stranuturi puternice
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 2Stranut puternic urmat de durere in partea stanga zona coastelor(posibil zona plamanului)
- 6infectie corzi vocale?
- 4Mancarime in gât, stranut puternic si des, intepaturi ochiul stâng si infundari nazale
- 0Stranut si imi curge nasul
- 1Stranut frecvent
- 2Nu mai pot stranuta
Mai multe informații despre: Stranutul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: