senzatie de nod in gat.
Buna !
Cum pot scapa de senzatia de nod in gat s au corp strain..tocmai ce am terminat tratament pt E.coli cu zanocin, biotics si uricol si de 2 zile am aceasta senzatie.Nu ma doare in gat dar vreau sa scap de ea.am mai avut aceasta prob acum 9 luni si am primit Diagnosticul de faringita catarala.am aceleasi simptome si acum, Nu am febra s au durere la inghitit insa ma deranjeaza f tare..Ce pot sa fac ca sa scap repede...de aceasta senzatie de corp strain???Data trecuta doctorul mi a dat trachisan, bioparox si nurofen..Am nevoie de un raspuns va rog este ora 1 dimineata si nu pot dormi.Multumesc anticipat
Cum pot scapa de senzatia de nod in gat s au corp strain..tocmai ce am terminat tratament pt E.coli cu zanocin, biotics si uricol si de 2 zile am aceasta senzatie.Nu ma doare in gat dar vreau sa scap de ea.am mai avut aceasta prob acum 9 luni si am primit Diagnosticul de faringita catarala.am aceleasi simptome si acum, Nu am febra s au durere la inghitit insa ma deranjeaza f tare..Ce pot sa fac ca sa scap repede...de aceasta senzatie de corp strain???Data trecuta doctorul mi a dat trachisan, bioparox si nurofen..Am nevoie de un raspuns va rog este ora 1 dimineata si nu pot dormi.Multumesc anticipat
4 comentarii
cauta cauza faringitei mai jos.. la stomac.
tine regim alimentar, faci gargara si inhalatii sau iti ei aparat de aerosoli.
vit A uleioasa in nas cate 4-5 pic din 4 in 4 ore.. pentru a hidrata mucoasa faringiana
tine regim alimentar, faci gargara si inhalatii sau iti ei aparat de aerosoli.
vit A uleioasa in nas cate 4-5 pic din 4 in 4 ore.. pentru a hidrata mucoasa faringiana
Multumesc pentru raspuns!
Am uitat sa mentionez faptul ca in trecut am avut ulcer piloric mic, am facut multe endoscopii la- m tratat...asta sa intamplat acum 4 ani.Cum utilizez acea vitamina uleioasa??? pur si simplu pun picaturi in nas ?
Cum pot sa vin la o consultatie la Dvs?
Eu locuiesc in Bucuresti dar m am nascut in Pascani...Trebuie sa vin pt o nunta si nu asi vrea sa am surprize neplacute din cauza acestei faringite care daca este netratata ne poate da batai de cap.
in astfel de momente...
Multumesc inca o data...!
Am uitat sa mentionez faptul ca in trecut am avut ulcer piloric mic, am facut multe endoscopii la- m tratat...asta sa intamplat acum 4 ani.Cum utilizez acea vitamina uleioasa??? pur si simplu pun picaturi in nas ?
Cum pot sa vin la o consultatie la Dvs?
Eu locuiesc in Bucuresti dar m am nascut in Pascani...Trebuie sa vin pt o nunta si nu asi vrea sa am surprize neplacute din cauza acestei faringite care daca este netratata ne poate da batai de cap.
in astfel de momente...
Multumesc inca o data...!
tine regim alimentar fara acru(muraturi, otet, fructe citrice) si fara bauturi acidulate.
Redigest 3 pe zi.
Vit A uleioasa in nas cu pipeta
0744196583 pentru programare. inainte de a veni la pascani
Redigest 3 pe zi.
Vit A uleioasa in nas cu pipeta
0744196583 pentru programare. inainte de a veni la pascani
Multumesc pt raspuns!
Asa am sa fac, mai ales ca eu mananc foarte sanatos si sunt dependenta de sport.
Asa am sa fac, mai ales ca eu mananc foarte sanatos si sunt dependenta de sport.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Senzatia de nod in gat
- 6corp strain in gat
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 17Dilema, nod in gat permanent de 5-6 luni. Doresc o opinie
- 5senzatie corp strain in gat
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 2hipotiroida + simt un nod in gat care ma sufoca
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 1Simptome ingrijoratoare!
- 1lipsa de aer
- 2excrescenta în gat
- 4Nod in gat, ameteala
- 3Nod in gat si durere.
- 11Senzația de nota în gât
- 1Reflux Gastroesofagian...oare??