Probleme respiratie!
Buna ziua!Am si eu o problema in legatura cu respiratia!M-am operat de cornete nazale+deviatie de sept+amigdalita dar inca am o problema cu respiratia.Cand stau in pat pe o parte, pe partea respectiva am nara respectiva infundata!Daca ma mut pe dreapta o am pe dreapta si daca ma mut pe stanga la fel.Problema o am de 2 ani si am fost la N doctor dar nici-un doctor nu m-a ajutat!Am facut exudate peste exudate si degeaba.Si cam tot timpul am mucoasa in gat si atunci cand am relatii sexuale mi se intensifica mucoasa in gat si mi se infunda instantaneu o nara.Astept un raspuns.Va multumesc!
2 comentarii
În spatele nasului.. Cornetele nazale întra în contact cu faringele
Faringele este legat cu esofagul de stomac.
Un reflux gastro esofagian în somn sau alte probleme digestive greșelile în alimentație... Duc la inflamație pe toate mucoasele.
Asta este motivul de ce ai făcut Amigdalite și nu se vindeca aceasta rinita Vasomotorie
Faringele este legat cu esofagul de stomac.
Un reflux gastro esofagian în somn sau alte probleme digestive greșelile în alimentație... Duc la inflamație pe toate mucoasele.
Asta este motivul de ce ai făcut Amigdalite și nu se vindeca aceasta rinita Vasomotorie
Multumesc frumos!Sa stiti ca am avut si mai am in prezent niste probleme cu stomacul dar sunt si cam grasut.Am 108 kilograme si probabil afecteaza si greutate.O sa incerc sa ma duc la un doctor cu stomacul.O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 2Mucozitati in gat
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 1Mucus in gat
- 27Mucus in gat
- 1Senzatie de mucus in gât!
- 5Mucus in gat
- 0Mucus în gat
- 0Mucozitate in gît la copilul de doua luni
- 6Mucus vascos in gat
- 2Disconfort groaznic in gât, mucus, flegmă ce nu se duce
- 1Mucus in gat, dificulatate la respiratie si la inghitire.
- 0Ajutați-mă - ragusesc in fiecare zi si tusesc des scuipând o mucoasa
- 1Mucus (flegma) in gat!!
- 3Mucus in gat
- 1Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
- 26Probleme la inghiti/nod in gat/mucus vascos in gat
Mai multe informații despre: mucus in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: