Probleme respiratie!

04-06-2020
Alexandru995
Nu este medic/terapeut
Alexandru995
Buna ziua!Am si eu o problema in legatura cu respiratia!M-am operat de cornete nazale+deviatie de sept+amigdalita dar inca am o problema cu respiratia.Cand stau in pat pe o parte, pe partea respectiva am nara respectiva infundata!Daca ma mut pe dreapta o am pe dreapta si daca ma mut pe stanga la fel.Problema o am de 2 ani si am fost la N doctor dar nici-un doctor nu m-a ajutat!Am facut exudate peste exudate si degeaba.Si cam tot timpul am mucoasa in gat si atunci cand am relatii sexuale mi se intensifica mucoasa in gat si mi se infunda instantaneu o nara.Astept un raspuns.Va multumesc!
2 comentarii
0
04-06-2020, ora 20:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
În spatele nasului.. Cornetele nazale întra în contact cu faringele
Faringele este legat cu esofagul de stomac.
Un reflux gastro esofagian în somn sau alte probleme digestive greșelile în alimentație... Duc la inflamație pe toate mucoasele.
Asta este motivul de ce ai făcut Amigdalite și nu se vindeca aceasta rinita Vasomotorie
0
04-06-2020, ora 20:38
Alexandru995
Nu este medic/terapeut
Alexandru995
Multumesc frumos!Sa stiti ca am avut si mai am in prezent niste probleme cu stomacul dar sunt si cam grasut.Am 108 kilograme si probabil afecteaza si greutate.O sa incerc sa ma duc la un doctor cu stomacul.O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •