Fetita mea 'elimina' un sunet de "îcî' din git.
Buna, copilul meu de 8 ani timp de 3 saptamini a inceput a face un ciciit specific din git cae se repeta de citeva ori pe minut si asa toata ziua de la trezire pina ce adoarme.In timpul somnului totul se normalizeaza.In august a fost operata la nasuc i-au fost inlaturati adenoizii dar problema cu nasul asa si nu a disparut, cum curgea asa si curge nasucul.Ajutati-ne va rugam frumos!!!
6 comentarii
Buna seara.
Daca manifestarea (sunetul respectiv) dispare in somn, este posibil sa fie un tic.
Recomand consult ORL pentru precizarea cauzei rinoreei (suspiciune de rinita). Multa sanatate!
Daca manifestarea (sunetul respectiv) dispare in somn, este posibil sa fie un tic.
Recomand consult ORL pentru precizarea cauzei rinoreei (suspiciune de rinita). Multa sanatate!
Buna seara! Am o fetita de 8 ani, care de aproape 5 luni tot face din gat "ici, ihi". E ca si cum ar avea ceva in gat care o deranjeaza. Face asa tot timpul zilei, mai putin noaptea. Aceasta stare a aparut in urma unei raceli, Am fost cu ea de nenumarate ori la medicul de familie, i-am dat foarte multe siropuri de tuse, chiar si antibiotic, prescrise de medicul de familie. I-am facut si un exudat, care a iesit negativ. V-as ruga sa-mi spuneti, ce sa-i mai fac, pentru ca nu stiu ce sa-i mai dau ca sa ii dispara aceasta "tuse" stresanta !
Ignorati complet situatia, fara atentionari, observatii, reprosuri..Cu mare probabilitate este vorba despre un tic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura + presiune anormala in regiunea gatului
- 133durere de gat
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 2probleme cu gatul
- 10am o problema cu gatul de ani de zile
- 5senzatie ciudata in gat
- 79deviatie de sept
- 3junghi in gat
- 8de aproximativ o luna am dureri in gat (dupa o raceala puternica)
- 7Tensiune musculara la nivelul fetei, gatului, spatele urechilor
- 8Durere in gat des de cam 2 ani
- 8intepaturi in gat
- 1Gat iritat si inflamat
- 4Presiune in git, nod in git...
- 2infectie gat
- 1Senzatie uneori insuportabila in gat
- 1Probleme ale gatului
- 6Mucus in gat
Mai multe informații despre: gatul zgomotul din gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: