Sensibilitate a sanilor

Bunaziua! De trei luni am o problema a sanilor (sunt mariti grei si durerosi la atingere). De 4 luni iau utrogestan in perioada 11-25 a ciclului (la indicatia doc.). Am fost la ginecolog si inafara de un ovar marit si anexita nu mi-a gasit nimic si nici n-a stiut de la ce ma dor. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc!
3 comentarii

Am uitat sa mentionez ca am luat o luna Donavital si ceai de codita soricelului.

Nu mai lua Utrogestan, fa un nou test de sarcina si intoarce-te la medicul care a prescris tratamentul...o ecografie la sani, o mamografie ai facut ? Daca nu, trebuie sa le faci..

Ultima menstruatie am avut-o pe 29 aprilie si am facut un test de sarcina(negativ), chiar innainte-a menstruatiei. Si da cand iau utrogestan se intensifica durerile de sani. Am inceput acest tratament dupa o operatie de chist endometrial. Va multumesc mult de raspuns si o sa ma duc sa fac o mamografie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Cancer san stadiul II
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 10tensiune in sani
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 11nodul la san
- 33marire sani - recomandari
- 7Iritatii pe ambii sani
- 51Despre marirea de sani
- 3Probleme la san!
- 10dureri de sani - lateral
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 3durere a sanilor
- 1implant mamar - recomandari
- 21proteza san stang
- 12Cancer la san
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
Mai multe informații despre: Sanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: