am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
am 17 ani si am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor, mi-au crescut sanii dar mi-a aparut niste dungulite mici rosii... ce sa fac ?? si tratamentele naturiste dauneaza??...astept sfatul tau te rog sa ma ajuty
multumesc anticipat!!
multumesc anticipat!!
24 comentarii
0
10-03-2010, ora 15:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Acele dunguliţe mici roşii sunt, cel mai probabil, rupturi de fibre de colagen (mici vergeturi). Vă rog să folosiţi Supliform ( Uz extern! Se aplică în strat subţire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, în cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 3 ori/zi). Acele dunguliţe se vor atenua în câteva zile, iar după un anumit interval de timp, chiar vor deveni istorie (cu ajutorul Supliformului).
În mod normal, orice preparat naturist, care are proprietatea de a acţiona asupra sistemului hormonal, trebuie administrat cu aviz medical, şi de cele mai multe ori, după vârsta de minim 18 ani. Nu ştiu dacă aveaţi nevoie de un plus de estrogen, dar cert este că, după cum aţi precizat, mărarul v-a mărit sânii, aşa cum v-aţi dorit. Vă rog frumos, de acum încolo, când doriţi să interveniţi asupra sănătăţii organismului dvs., cereţi sfatul unui medic care prescrie preparate alopate/naturopate. Şi tratamentele naturiste pot dăuna, dar numai dacă sunt luate eronat.
Toate cele bune şi multe binecuvântări!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Acele dunguliţe mici roşii sunt, cel mai probabil, rupturi de fibre de colagen (mici vergeturi). Vă rog să folosiţi Supliform ( Uz extern! Se aplică în strat subţire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, în cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 3 ori/zi). Acele dunguliţe se vor atenua în câteva zile, iar după un anumit interval de timp, chiar vor deveni istorie (cu ajutorul Supliformului).
În mod normal, orice preparat naturist, care are proprietatea de a acţiona asupra sistemului hormonal, trebuie administrat cu aviz medical, şi de cele mai multe ori, după vârsta de minim 18 ani. Nu ştiu dacă aveaţi nevoie de un plus de estrogen, dar cert este că, după cum aţi precizat, mărarul v-a mărit sânii, aşa cum v-aţi dorit. Vă rog frumos, de acum încolo, când doriţi să interveniţi asupra sănătăţii organismului dvs., cereţi sfatul unui medic care prescrie preparate alopate/naturopate. Şi tratamentele naturiste pot dăuna, dar numai dacă sunt luate eronat.
Toate cele bune şi multe binecuvântări!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
ms sper sa ma ajute si sa nu fie foarte scump, mai am o intrebare :Dpana la ce varsta cresc sanii?
0
12-03-2010, ora 19:57
Sărut mâna!
Supliformul nu este scump, costă maxim 10 Ron. Creşterea sânilor este dependentă de anumiţi factori dar, în general, vârsta maximă este de 25 de ani (vârsta până la care sânii cresc în mod natural).
Toate cele bune :)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Supliformul nu este scump, costă maxim 10 Ron. Creşterea sânilor este dependentă de anumiţi factori dar, în general, vârsta maximă este de 25 de ani (vârsta până la care sânii cresc în mod natural).
Toate cele bune :)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
buna, revin cu o noua problema, am f multe alunite mici pe corp, poate fi un motiv de ingrijorare??nu ma dor, nu ma deranjeaza in nici un fel dar am senzatia ca imi apar tot mai multe...sper sa ma ajuti si de asta data
multumesc mult
multumesc mult
0
12-04-2010, ora 16:10
Hristos a înviat
Stimată d-ră Mery, aluniţele (nevii), acele mici formaţiuni cutanate colorate, sunt relativ normale, majoritatea fiind benigne (lipsite de periculozitate, gravitate). Totuşi, ţinând cont de faptul că au o reproducere rapidă (aşa spuneţi dvs.), vă recomand să consultaţi un medic dermatolog pentru a fi examinată. Medicul vă va supune la anumite investigaţii (dermatoscopie, printre altele) menite să identifice orice fel de modificare morfo-structural-colorimetro-dimensională (de formă, structură, culoare şi mărime), pentru a exclude chiar şi o predispoziţie către malignizare. Investigaţiile nu sunt invazive, cel puţin aşa le consider eu. Nu vă supun la nimic nociv pentru organismul dvs.
Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu respect,
Mr. Nick:)
Stimată d-ră Mery, aluniţele (nevii), acele mici formaţiuni cutanate colorate, sunt relativ normale, majoritatea fiind benigne (lipsite de periculozitate, gravitate). Totuşi, ţinând cont de faptul că au o reproducere rapidă (aşa spuneţi dvs.), vă recomand să consultaţi un medic dermatolog pentru a fi examinată. Medicul vă va supune la anumite investigaţii (dermatoscopie, printre altele) menite să identifice orice fel de modificare morfo-structural-colorimetro-dimensională (de formă, structură, culoare şi mărime), pentru a exclude chiar şi o predispoziţie către malignizare. Investigaţiile nu sunt invazive, cel puţin aşa le consider eu. Nu vă supun la nimic nociv pentru organismul dvs.
Toate cele bune şi multe binecuvântări.
Cu respect,
Mr. Nick:)
0
12-04-2010, ora 21:31
Cu multă plăcere. Să fiţi binecuvântată :)
Numai bine!
Numai bine!
cam asa arata ecograful:glanda tiroida cu diam:LD 1.552.103.64cm, vol.6.20cmc, structura omogena, hipervascularizatie.LS2.232.133.97cm, vol 9.87cmc, practic cu aspect de macronodul ecogen hipervascularizat cu periferia transsonica, avand in centru un conglomerat de imagini anecogene avasculare cu proeminente ecogene milimetrice in interior. Nu sunt imagini de limfonoduli locoregionali.este neaparata nevoie de operatie ?.restul analizelor nu le-am mai facut :D.daca nu ma operez exista riscul sa evolueze? Multumesc mult!!
nu stiu daca conteaza varsta, e vb de o persoana de 40 ani, sper sa ma ajuti sa ajut si eu pe cineva.Multumesc mult!
buna ziua am si eu o intrebare: cum se numeste extractul de marar care iti mareste sani? va rog sa-mi raspundeti urgent.multumesc
0
19-07-2010, ora 12:34
Sărut mâna!
Stimată d-nă Mery, îmi cer iertare pentru faptul că abia acum am văzut mesajele dvs. Pentru a vă trata tiroida, dvs. sau oricare altă persoană, trebuie să apelaţi la serviciile unui medic endocrinolog. Un astfel de medic, în urma unor investigaţii specifice, va decide dacă operaţia este indicată sau nu. Dacă nu va fi indicată, veţi primi tratament non-chirurgical corespunzător.
Să fiţi binecuvântată!
Cu iubire,
Nick
Stimată d-nă Mery, îmi cer iertare pentru faptul că abia acum am văzut mesajele dvs. Pentru a vă trata tiroida, dvs. sau oricare altă persoană, trebuie să apelaţi la serviciile unui medic endocrinolog. Un astfel de medic, în urma unor investigaţii specifice, va decide dacă operaţia este indicată sau nu. Dacă nu va fi indicată, veţi primi tratament non-chirurgical corespunzător.
Să fiţi binecuvântată!
Cu iubire,
Nick
va multumesc mult pentru raspuns.voi urma sfatul dvs. si voi merge la medic.multumesc pentru sfat.sanatate
buna ziua revin cu inca o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti : am 33 de ani si am o problema cu aspectul fizic sunt cam slaba sau chiar prea slaba pentru varsta si statura mea am 1, 64 si 46 de kg am fost la diversi doctori si am luat diverse feluri de vitamine dar nici un rezultat imi ies analizele bine ultimele analize ce le-am facut pe 4 iulie mia iesit o anemie severa acum urmez un tratament cu fier. intrebarea este cum ma pot ingasa si eu cateva kg macar.am un baiat de 7 ani si dupa nasterea lui ma.m gandit ca o sa pun ceva kg pe mine dar am ramas la fel.astept un raspuns multumesc
0
26-07-2010, ora 14:28
Sărut mâna!
Stimată d-nă, v-aţi investigat funcţionalitatea tiroidei? (funcţionează în parametrii normali?...funcţionarea poate fi dedusă prin intermediul unor testări hormonale sau prin investigaţii imagistice).
Aţi fost subponderală dintotdeauna? (de când vă ştiţi).
Consideraţi că vă alimentaţi suficient de mult? (de câte ori mâncaţi pe zi şi, dacă puteţi să-mi spuneţi, în mare, cam ce mâncaţi?!).
Puteţi fi subponderală din multe motive, chiar extrem de multe! De pildă, eu sunt subponderal din cauza unui sindrom hipoanabolic (dezasimilaţia nutrienţilor pe care-i ingurgitez, prin alimentele destul de diversificate, depăşeşte cu mult asimilaţia acestora).
Aştept răspunsurile dvs.
Toate cele bune!
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
Stimată d-nă, v-aţi investigat funcţionalitatea tiroidei? (funcţionează în parametrii normali?...funcţionarea poate fi dedusă prin intermediul unor testări hormonale sau prin investigaţii imagistice).
Aţi fost subponderală dintotdeauna? (de când vă ştiţi).
Consideraţi că vă alimentaţi suficient de mult? (de câte ori mâncaţi pe zi şi, dacă puteţi să-mi spuneţi, în mare, cam ce mâncaţi?!).
Puteţi fi subponderală din multe motive, chiar extrem de multe! De pildă, eu sunt subponderal din cauza unui sindrom hipoanabolic (dezasimilaţia nutrienţilor pe care-i ingurgitez, prin alimentele destul de diversificate, depăşeşte cu mult asimilaţia acestora).
Aştept răspunsurile dvs.
Toate cele bune!
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
buna seara, ce va pot spune este ca tiroida imi functioneaza normal cel putin asa mia spus doctorul de mancat ce pot spune este ca am zile cand mananc bine (trei mese pe zi ) mic dejun pranz si cina dar sunt zile ca nu 'pot manca nimic, si asa am fost dintodeauna niciodata nu am cantarit niciodata mai mult de 50kg, se poate sa fie si din cauza nervilor stau foarte prost cu nervi si cand am vro suparare nu pot manca absolut nimic si greu imi revin, acum fac un tratament pentru nervi ce mi la prescris medicul de familie si pot sa dorm mai bine si sa si mananc mai binisor. eu vreau o retete sau dieta nu stiu cum sai zic...ca sa mananc la ore fixe si ce trebuie ca sa ma pun pe picioare. adevarul este ca mananc numai aperitive si nu pot manca multa paine daca ma puteti ajuta va astept cu nerabdare raspunsul. va multumesc cu toata stima eduarda.
salut, am 13 ani si nu am sni mai deloc:((
colegele mele toate au sani shi eu nu am :((((
ce sa fac ????/
cv exercitiii sau nush ceva de maincare, , , , deastea pentru cresterea sanilorr sunt? :)
nu vreau tratamente sau sillicon sau mai stiiiu eu ce.. va rog ajutati-ma :*:(((
colegele mele toate au sani shi eu nu am :((((
ce sa fac ????/
cv exercitiii sau nush ceva de maincare, , , , deastea pentru cresterea sanilorr sunt? :)
nu vreau tratamente sau sillicon sau mai stiiiu eu ce.. va rog ajutati-ma :*:(((
Buna ziua, dr.Nick.Locuiesc in Germania si am obosit sa tot astept programari la medici care dureaza saptamani intregi.Pe scurt problema mea ar fi cea a picioarelor, care de cateva luni miros ingrozitor de intepator in ciuda unei igiene extrem de riguroase.Mi-am facut deja examen medical la tiroida si gastrointestinal si totul este in regula, mi s-a spus ca nu prezint micoze pe talpi si ca picioarele sunt sanatoase si ca de fapt problema mea ar fi pe sistem nervos, de la stres si ca ar fi bine sa incerc sa ma relaxez.Mentionea ca port incaltaminte din piele, ma spal cu sapun antibacterian urmate de bai cu otet de mere sau bicarbonat si folosesc rola antiperspiranta de foarte buna calitate.Cu toate acestea nu vad nici un rezultat imbucurator.Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi sau idei despre ce investigatii clinice as putea face mai departe sau in caz ca este pe baza de stres ce remedii naturiste sau tratament as putea sa adopt si in acest caz unde ar trebui sa merg, la u psihiatru?Este de-a dreptul insuportabil pt. mine sa vad reactia celorlalti, cand suntem impreuna intr-o incapere...nu stiu cine ar putea sa ramana relaxat in astfel de situatii jenante, cand toti se uita dezaprobator la tine si te acuza mutal de neglijenta(in ce priveste igiena)ca sa nu zic nesimtire, lucru care ma face sa inebunesc de-a dreptul.Doamne cat am putut sa scriu!!!!Va multumesc mult si astept un raspuns, cat de mic!
0
26-09-2011, ora 00:19
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Eduarda Stefan, dv. suferiţi de inapetenţă neurogenă, adică lipsa dv. de apetit alimentar vă este produsă de instabilitatea nervoasă (diminuarea apetitului alimentar, la dv., funcţionează pe acelaşi principiu!).
Mă bucur că vă ajută tratamentul prescris de medicul de familie!
În ceea ce priveşte alimentaţia, fără doar şi poate, ar fi indicat să consultaţi un medic nutriţionist. Numai un astfel de medic vă poate spune cu o corectitudine mare ce şi cum să mâncaţi, pentru a avea beneficii semnificative şi de durată, nu pentru a avea şi prejudicii.
Accesaţi acest topic pentru a citi mai multe despre alimentaţia optimă:
http://forum.romedic.ro/prod/Ave%C5%A3i_cuno%C5%9Ftin%C5%A3e_despre_alimentele_de_baz%C4%83_%C5%9Fi_v%C4%83_alimenta%C5%A3i_s%C4%83n%C4%83tos?_059396.html
Consultaţi medicul!
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Stimată dră/dnă Eduarda Stefan, dv. suferiţi de inapetenţă neurogenă, adică lipsa dv. de apetit alimentar vă este produsă de instabilitatea nervoasă (diminuarea apetitului alimentar, la dv., funcţionează pe acelaşi principiu!).
Mă bucur că vă ajută tratamentul prescris de medicul de familie!
În ceea ce priveşte alimentaţia, fără doar şi poate, ar fi indicat să consultaţi un medic nutriţionist. Numai un astfel de medic vă poate spune cu o corectitudine mare ce şi cum să mâncaţi, pentru a avea beneficii semnificative şi de durată, nu pentru a avea şi prejudicii.
Accesaţi acest topic pentru a citi mai multe despre alimentaţia optimă:
http://forum.romedic.ro/prod/Ave%C5%A3i_cuno%C5%9Ftin%C5%A3e_despre_alimentele_de_baz%C4%83_%C5%9Fi_v%C4%83_alimenta%C5%A3i_s%C4%83n%C4%83tos?_059396.html
Consultaţi medicul!
Însănătoşire grabnică.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
26-09-2011, ora 00:32
Sărut mâna!
Stimată dră Georgiana Madalina, mărirea sânilor (telarha) se iniţiază la începutul pubertăţii, în mod normal.
Dacă la dv. telarha lipseşte, împreună cu pubarha (apariţia pilozităţii sexuale), şi dacă nu aţi avut niciodată menarha specifică, adică prima menstruaţie, s-ar putea să faceţi parte din categoria fetelor a căror pubertate debutează la vârsta de 14 ani, chiar mai târziu. S-ar putea să aveţi probleme endocrinologice - probleme care vă afectează şi dezvoltarea sânilor, sau s-ar putea să nu aveţi nicio problemă (sânii dv. se pot dezvolta lent, pentru că mai au timp să crească!).
Oricum ar fi, vă rog să consultaţi un medic endocrinolog!
NU luaţi niciun tratament pentru mărirea sânilor, nici măcar unul naturist, pentru că vă puteţi dezechilibra total sistemul hormonal aflat în plină dezvoltare.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Post Scriptum - Mult succes la şcoală!
Stimată dră Georgiana Madalina, mărirea sânilor (telarha) se iniţiază la începutul pubertăţii, în mod normal.
Dacă la dv. telarha lipseşte, împreună cu pubarha (apariţia pilozităţii sexuale), şi dacă nu aţi avut niciodată menarha specifică, adică prima menstruaţie, s-ar putea să faceţi parte din categoria fetelor a căror pubertate debutează la vârsta de 14 ani, chiar mai târziu. S-ar putea să aveţi probleme endocrinologice - probleme care vă afectează şi dezvoltarea sânilor, sau s-ar putea să nu aveţi nicio problemă (sânii dv. se pot dezvolta lent, pentru că mai au timp să crească!).
Oricum ar fi, vă rog să consultaţi un medic endocrinolog!
NU luaţi niciun tratament pentru mărirea sânilor, nici măcar unul naturist, pentru că vă puteţi dezechilibra total sistemul hormonal aflat în plină dezvoltare.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Post Scriptum - Mult succes la şcoală!
0
26-09-2011, ora 00:41
Sărut mâna!
Stimată dnă felice33, sfatul meu sincer este să consultaţi un medic homeopat. Medicina alopată NU cunoaşte nicio modalitate prin care să trateze mirosul fetid idiopatic al membrelor inferioare, credeţi-mă pe cuvânt.
Aşadar, mirosul neplăcut al picioarelor, un miros idiopatic, care apare independent de existenţa unor (alte) boli ale organismului, după realizarea unei anamneze şi după examinarea fizico-mentalo-psihică - o examinare holistică - vă poate fi tratat de către un medic homeopat cu experienţă, prin prescrierea unui remediu unitar, alături de unul complementar, ambele remedii având rolul de a recrea echilibrul aşteptat şi dorit, într-un interval de timp anume.
Însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Stimată dnă felice33, sfatul meu sincer este să consultaţi un medic homeopat. Medicina alopată NU cunoaşte nicio modalitate prin care să trateze mirosul fetid idiopatic al membrelor inferioare, credeţi-mă pe cuvânt.
Aşadar, mirosul neplăcut al picioarelor, un miros idiopatic, care apare independent de existenţa unor (alte) boli ale organismului, după realizarea unei anamneze şi după examinarea fizico-mentalo-psihică - o examinare holistică - vă poate fi tratat de către un medic homeopat cu experienţă, prin prescrierea unui remediu unitar, alături de unul complementar, ambele remedii având rolul de a recrea echilibrul aşteptat şi dorit, într-un interval de timp anume.
Însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Mr. Nick
Mr.Nick
As dori sa iau ceai din seminte de marar, impreuna cu alte ceaiuri, in ajutorul diminuarii chisturilor ovariene; e chiar o problema acest ceai?adica pot aparea schimbari hormonale importante negative, in urma consumului lui, fara un aviz medical?
Multumesc!
As dori sa iau ceai din seminte de marar, impreuna cu alte ceaiuri, in ajutorul diminuarii chisturilor ovariene; e chiar o problema acest ceai?adica pot aparea schimbari hormonale importante negative, in urma consumului lui, fara un aviz medical?
Multumesc!
Eu am obtinut rezultate faine cu un supliment alimentar pe baza de plante. Am facut un tratament de 2 luni cu suplimentul Breastfast si sanii mei au dvenit mult mai fermi. Referitor la marirea sanilor rezultatele nu au fost atat de spectaculase, dar cel putin fermitatea sanilor e alta!
Recomand produsul Breastfast!
Recomand produsul Breastfast!
Buna seara! Sper sa gasesc un raspuns la dvs. Am 29 ani si am 2 copii, unu baiat de 4 ani si o fetita de 2 ani, si o sarcina in 7 saptamani. Insa ma confrunt cu constipatia, care acum pe perioada sarcinii s-a accentuat! Este ingrozitor! Intodeauna m-am constipat insa acum nu stiu daca am voie sa folosesc supozitoare sau tratament pentru hemoroizi, sau ce altceva remedii as putea folosi! Va multumesc din suflet pt. timpul acordat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 20Cancer san stadiul II
- 65Papilom intraductal
- 2am un san umflat
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 33marire sani - recomandari
- 7Iritatii pe ambii sani
- 8cresterea sanilor
- 14sani mariti natural
- 3marirea sanilor
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 1Am sanii foarte tari
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 1cancer la san
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 1Marire sani
- 0Capsule marire sani
- 0despre Sani
Mai multe informații despre: Sanii Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: