cresterea rapida a sanilor
se vand pe internet pastile push up2 pentru cresterea sanilor, ce credeti de pastile?
2 comentarii
Sunt o porcarie, ca orice alt tip de pastile si metode de crestere a sanilor. Minciuni.
Vrei sani mai mari? Silicoanele sunt raspunsul. Nu exista alta metoda.
Vrei sani mai mari? Silicoanele sunt raspunsul. Nu exista alta metoda.
eu mi-am comandat o cutie de push-up2 si le-am folosit timp de 23 zile dupa care le-am intrerupt pentru ca sanii incepusera sa se intareasca f tare si ma dureau..au si crescut vizibil, dar mi-a fost teama sa mai continui!
aceste pastile contin: schinduf, fenic, angelica sinensis, schinel, papadie, L-tyrosine. Oricum de atunci pe mine ma dor sanii, in special cel drept si dupa un ecograf mamar facut pentru prima data in viata mea s-au observat niste chisturi pana in 8mm la sani...2 la cel drept si unul la cel stang!!! nu stiu daca din cauza acestor pastile mi-au aparut chisturile...pentru ca eu m-am gandit sa le iau ca sunt din plante si nu pot face rau!!! am mai luat vreo 3 luni asta inainte de a lua aceste pastile, anticonceptionale KARISSA, cu care m-am simtit f rau, greturi, dureri de cap...aiurea.m-am chinuit vreo 3 luni si am cedat...pentru ca ma umplusem si de cosuri pe fata si de pete maronii!!!
aceste pastile contin: schinduf, fenic, angelica sinensis, schinel, papadie, L-tyrosine. Oricum de atunci pe mine ma dor sanii, in special cel drept si dupa un ecograf mamar facut pentru prima data in viata mea s-au observat niste chisturi pana in 8mm la sani...2 la cel drept si unul la cel stang!!! nu stiu daca din cauza acestor pastile mi-au aparut chisturile...pentru ca eu m-am gandit sa le iau ca sunt din plante si nu pot face rau!!! am mai luat vreo 3 luni asta inainte de a lua aceste pastile, anticonceptionale KARISSA, cu care m-am simtit f rau, greturi, dureri de cap...aiurea.m-am chinuit vreo 3 luni si am cedat...pentru ca ma umplusem si de cosuri pe fata si de pete maronii!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7durere persistenta la sani
- 2sani - mameloane ombilicate
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 3Sensibilitate a sanilor
- 14ridicare sani
- 14implant silicoane
- 20Cancer la san
- 1arsuri ale sanului
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 0sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 1tumora mamara dreapta