cresterea rapida a sanilor

09-08-2012
marinelka
Nu este medic/terapeut
marinelka
se vand pe internet pastile push up2 pentru cresterea sanilor, ce credeti de pastile?
2 comentarii
0
10-08-2012, ora 01:10
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sunt o porcarie, ca orice alt tip de pastile si metode de crestere a sanilor. Minciuni.
Vrei sani mai mari? Silicoanele sunt raspunsul. Nu exista alta metoda.
0
24-01-2013, ora 16:43
marle
Nu este medic/terapeut
marle
eu mi-am comandat o cutie de push-up2 si le-am folosit timp de 23 zile dupa care le-am intrerupt pentru ca sanii incepusera sa se intareasca f tare si ma dureau..au si crescut vizibil, dar mi-a fost teama sa mai continui!
aceste pastile contin: schinduf, fenic, angelica sinensis, schinel, papadie, L-tyrosine. Oricum de atunci pe mine ma dor sanii, in special cel drept si dupa un ecograf mamar facut pentru prima data in viata mea s-au observat niste chisturi pana in 8mm la sani...2 la cel drept si unul la cel stang!!! nu stiu daca din cauza acestor pastile mi-au aparut chisturile...pentru ca eu m-am gandit sa le iau ca sunt din plante si nu pot face rau!!! am mai luat vreo 3 luni asta inainte de a lua aceste pastile, anticonceptionale KARISSA, cu care m-am simtit f rau, greturi, dureri de cap...aiurea.m-am chinuit vreo 3 luni si am cedat...pentru ca ma umplusem si de cosuri pe fata si de pete maronii!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Marirea sanilor - ce optiuni exista?
  • Marirea sanilor cu implanturi mamare - Mamoplastia de augmentare
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  •