Sani inegali-exista vreun tratement sau solutie medicala mai putin cea chirurgicala?
Am varsta de 22 de ani si ma confrunt cu o problema destul de rar intalnita. Sanii mei sunt inegali, cel stang fiind mai mic decat cel sanul drept. Inca din perioada pubertatii a inceput aceasta problema, intai incepand sa creasca cel drept apoi cel stang. Ajungand la perioada maturizarii, acestia au incetat sa mai creasca insa diferenta a persistat. Diferanta este vizibila si suparatoare. Mentionez ca sunt multumita de marimea sanului mai mare (a celui drept) si as dori sa-l aduc si pe celalat la aproape aceeasi dimensiune. Va rog, sa-mi raspunda un medic sau cineva care a trecut print-o situatie similara. Exista vreo cauza medicala care determina acesta inegalitate a sanilor? exista vreun tratament care sa aduca cei doi sani la aceeasi marime? ajuta gimnastica medicala in vreun fel la acesta problema? Va rog sa-mi rapundeti pentru a-mi venii in ajutor. Multumesc anticipat! numai bine.
3 comentarii
Pentru linistea ta, iti spun ca nu este "o problema destul de rar intalnita". Marea majoritate a femeilor au un san mai mare si unul mai mic. Depinde de tine daca accepti si daca poti sa treci peste acest lucru. Eu una m-am obisnuit si chiar nu mi-a trecut macar prin gand ca asputea face o interventie chirurgicala.
De ce te deranjeaza asa tare? Ai avut parte de comentarii rauracioase?
De ce te deranjeaza asa tare? Ai avut parte de comentarii rauracioase?
Ma derajeaza si as vrea sa stiu daca exista tratament pentru asa ceva.
Nu exista tratament.
Numai formele geometrice sunt la fel, orice altceva nu este identic. Ar trebui sa te placi asa cum esti,
Numai formele geometrice sunt la fel, orice altceva nu este identic. Ar trebui sa te placi asa cum esti,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Cancer san stadiul II
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3Sensibilitate a sanilor
- 74cancer de san??
- 7cancer am aflat ieri
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 48cancer de san?
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 9nodul la san
- 1cancer la san
- 63Micsorare de sani