Secretii vaginale/vagin exagerat de ud
Buna ziua.
Am o problema de care as dori tare mult sa scap : ma ud mult prea mult, din aproape orice, cu sau fara motiv, iar in timpul actului sexual este si mai rau, ma ud si mai mult decat de obicei, si imi iese o cantitate exagerat de mare de secretie in acele momente. (Ca sa nu mai mentionez faptul ca eu si prietenul meu nu mai simtim nimic, tot din aceasta cauza).
Ma enerveaza si ingrijoreaza faptul ca, zi de zi, ma ud exagerat de mult, iar acea secretie iese in afara, facand totul si mai incomfortabil...
As dori sa stiu daca exista creme/pastile/remedii naturiste cu ajutorul carora as putea scapa de aceasta problema.
Am nevoie de ajutorul vostru.
Va multumesc tare mult!
Am o problema de care as dori tare mult sa scap : ma ud mult prea mult, din aproape orice, cu sau fara motiv, iar in timpul actului sexual este si mai rau, ma ud si mai mult decat de obicei, si imi iese o cantitate exagerat de mare de secretie in acele momente. (Ca sa nu mai mentionez faptul ca eu si prietenul meu nu mai simtim nimic, tot din aceasta cauza).
Ma enerveaza si ingrijoreaza faptul ca, zi de zi, ma ud exagerat de mult, iar acea secretie iese in afara, facand totul si mai incomfortabil...
As dori sa stiu daca exista creme/pastile/remedii naturiste cu ajutorul carora as putea scapa de aceasta problema.
Am nevoie de ajutorul vostru.
Va multumesc tare mult!
3 comentarii
Adresați a unui ginecog este cel mai bine așa
Buna ziua,
Inainte de toate ar fi recomandat sa faci un control medicale si niste analize specifice (inclusiv de secretie) pentru a se vedea daca nu exista niste cauze medicale. Trebuie intai excluse cauzele medicale, abia apoi se apeleaza la alte solutii
Inainte de toate ar fi recomandat sa faci un control medicale si niste analize specifice (inclusiv de secretie) pentru a se vedea daca nu exista niste cauze medicale. Trebuie intai excluse cauzele medicale, abia apoi se apeleaza la alte solutii
Așa cum v-a spus și dl. doctor, un control ginecologic v-ar fi de folos, pentru că există posibilitatea unor investigații, în urma cărora puteți avea soluții sigure pentru rezolvarea problemei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretie brun-rosiatica
- 7secretii abundente dupa sex
- 7Scurgeri vaginale anormale
- 3interpretare analize secretii
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 2Secretie vaginala abundenta, fara miros sau mancarimi
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 6Secretie albicioasă si usturime la mine iar lui i se cojeşte capul
- 1Sarcina sau probleme?
- 0Întrebare
- 0Interpretare analize ginecologie
- 1Secretie vaginala densa
- 2Secreții vaginale
- 1Spotting premenstrual/scurgeri nespecifice
- 4Am nevoie de un sfat...scurgerile mele vaginale ma cam ingrijoreaza..
- 1Candida, secretie fara culoare dar cu un miros proeminent inainte de ciclu
- 1Scurgeri ciudate după dezvirginare.
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: