cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
as ruga si io cine vede intrebarea sa imi raspunda k sunt nelamurita.cum ar tebui sa fie o secretie vaginala normala?si cand e anormala?
7 comentarii
o secretie vaginala anormala este atunci cand devine mai apoasa, isi schimba culoarea si are un miros urat mirositor!!plus alte stari de discomfort dar nu obligatorii cum ar fi mancarimile, usturimile sau chiar dureri!!
O secretie vaginala normala este alb-galbuie, fara sa fie abundebta si fara grunji, fara sa fie urat mirositoare.La ovulatie sauchiar inainte de menstruatie secretia se poate modifica(fara sa fie patologic), fiind in cantitate mai mare, si mai albicioasa.
va multumesc pt raspunsuri.inainte sa merg la ginecolog, ink decand nu imi incepusem viata sexuala aveam o secretie alba cremoasa dar nu foarte abundenta, dupa un tratament pt vaginita nu am mai avut probleme, insa dupa ceva timp a reaparut din nou...am fost din nou la medic, am facut tratament dar devenise abundenta dar mai lichida si albicioasa iar medicul mi-a spus k nu e in regula..ink fac tratament cu ovule si spalaturi..oare cu cat fac tratamente mai des de ce nu e inspre mai bn?
ti-ai facut vreun examen al secretiei?ca daca nu iti recomand in prima faza sa faci acest examen al secretiei si chiar un papanicolau care se face gratuit cu trimitere tipizata de la medicul de familie si ar fi si pacat sa nu il fai!!eu mai stiu ca si anumite tratamente cu antibiotice poate provova schimbarea secretiei.trebuie sa tii cont de ziua cand ti se schimba asta in cazul in care nu o ai permanent aceasta secretie!pt ca secretia se mai schimba si la ovulatie!
mi-am facut testul papanicolau anul trecut in sept.oare e necesar sa il repet?mi-a iesit clasaII inflamatie, coci gram +, hematii rare, histiocite rare.medicul atunci mi-a zis k e o clasa fara risc, ceea c ma ingrijoreaza e k dupa atata tratament nu s rezolva si ma gandesc k vaginita poate avea efecte secundare in timp
cu siguranta o vaginita netratata poate avea consencinte!!testul papanicolau trebuie facut de doua ori consecutiv prima data si apoi o data pe an.pai trebuia tratat tot ce ti-a iesit la analize!!poate nu ti-a prescris medicul ceea ce ttrebuie ca nu toti medicii sunt buni!!schimba medicul!!de unde esti?eu am un medic foarte bun la care ma duc de vreo 4 ani si cu toate ca are o clinica particulara preturile sunt foarte acceptabile.eu sunt din bucuresti
multumesc pt mesaje.am fost la 2 medici femeie.ma gandesc sa ma duc la un al 3lea care e barbat poate se pricepe mai bn:)nu sunt din buc.sunt dintg jiu.tot la particular am fost dar mi-e teama k nu va da rezultate nici a 3-a oara.dar c pot face?merita sa incerc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare examen secretie vaginala!
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 2Secretii vaginale, posibila vaginita
- 2secretii vaginale
- 4analize secretie vaginala
- 2interpretare buletin secretie vaginala
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 3secretie vaginala
- 12secretie vaginala anormala
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 5Am o secretie maronie
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 1Examen secretie, interpretati va rog
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 0Interpretare analize ginecologie
- 2Secreții vaginale
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: