am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
buna...mi-am inceput viata sexuala de putin timp, dar nu sunt f. activa sexual, in sensul ca rel sunt destul de rare, din cauza partenerului care este la ceva km distanta de mine. Am observat ca am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila. Este normal sa se intample acest lucru??? Nu sunt scurgeri urat mirositoare, abundente si sunt doar in acea perioada. Nu am dureri sau usturimi. Pana la inceperea vietii sexuale nu am avut aceste probleme. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc!.
4 comentarii
Sunt normale daca dureaza doar o zi, marcand ovulatia. Daca dureaza mai mult, un consult este indicat.
Multumesc ptr raspuns.cam o zi dureaza si nu sunt abundente, apar cand si cand in decursul zilei, culoarea a fost cea care mi-a pus semne de intrebare.
Buna ziua,
De un an de zile nu mai iau anticonceptionale si ciclul nu este regulat. Am fost la medic si mi-a recomandat sa iau arefam 200 mg o pastiluta seara timp de 10 zile din a 16-a zi de cand mi-a venit CM. De o luna nu ma mai protejez ca vreau un bebe si in dupa cele 10 zile de arefam imi venea ciclul. Acum in loc de CM am doar niste scurgeri maronii si nu stiu de la ce. Exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata?
De un an de zile nu mai iau anticonceptionale si ciclul nu este regulat. Am fost la medic si mi-a recomandat sa iau arefam 200 mg o pastiluta seara timp de 10 zile din a 16-a zi de cand mi-a venit CM. De o luna nu ma mai protejez ca vreau un bebe si in dupa cele 10 zile de arefam imi venea ciclul. Acum in loc de CM am doar niste scurgeri maronii si nu stiu de la ce. Exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 5o scurgere galbuie si cateodata e spre verde
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 9scurgeri continue
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 35durere in timpul actului sexual
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 11scurgeri :D
- 3scurgere maro inchis!!!
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 10scurgeri vaginale
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4scurgeri maronii-negre si cu niste bucati de nu stiu ce...
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: