scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
buna ziua, as dori sa ma ajute cineva.astazi e a2azi de cand am o scurgere vaginala de culoare maro, miros ciudat si niste dureri abdominale ce tin ceva timp cam 2 ore dupa care trec.nustiu ce ar putea fi daca poate cineva sami rasp, va rog.e ceva periculos adica sa merg la un control sau e ceva normal?ast un raspuns va rog.
6 comentarii
de obicei stiu ca scurgeri maro se fac de la raceala sau se poate sa fi ramas insarcinata...depinde sau se poate ca sa ai modificari hormonale
va multumesc ca miati raspuns.de insarcinata nu poate fi vb, am mai avut ac scurgeri cam acum 1an, dar nam dat imp.poate fi din cauza racelii?sar putea ca obisnuiesc sa stau prin casa cu picioarele goale si cu spatele gol.altceva mai poate fi ceva mai grav doamne fereste?va multumesc ca miati raspuns.daca nu va suparati sunteti doctor sau ceva in domeniu?va poop
nu sunt mamica dar am trecut si eu prin asta ai grija si tu nu mai umbla asa dezbracata ai grija de sanatatea ta ca e foarte importanta
bn va multumesc si sa va traiasca copii, o sa am grija, stiti cum as putea sa vb cu un medic e vreunul pe aici pe forum?va rog
sunt destui uita-te si tu la sectiunea medicilor ginecologi dar sigur iti va raspunde cineva doctor ca toate intrebarile sunt analizate de medici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 4scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase
- 4scrugeri roz-maronii
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 3scurgere alba
- 2Scurgere vaginala
- 3scurgere maronie
- 10pierderi vaginale alb-galbui
- 4de 5 zile am dureri de burta si diaree
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 11mai multe boli odata, e posibil asa ceva??
- 1menstruatie maro si dureri
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 1Menstruație maronie
- 0durere abdominala
- 0Gaze frecvente, arsuri, greturi, dureri in zona abdominala(stomacul intestinele)
- 1Durere abdominala si stinghie picior drept
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale sangerarile maronii Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Leucoreea
- Sindromul premenstrual
- Scurgerile vaginale
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)