Secretii maro si prima pilula anticonceptionala
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, ultima menstra care am avut-o a durat din 7 aprilie pana la data de 12 aprilie 2012, il luna mai am fost la control gineco, a fost totul in regula, contact sexual nu am avut de dinainte de ultima menstra, zilele trecute am avut dureri pms, si niste secreti maronii, crezand ca mi-a venit menstruatia am luat prima pilula anticonceptionala yasmin(este prima data cand iau), insa acum nu mai am nici un fel de scurgeri. Ce credeti ca ar putea fi si ce sa fac, sa continui cu pastilele? Va multumesc!
3 comentarii
buna ziua am 24 de ani si de 2 luni nu am menstruatie am facut la indrumarea medicului ginecolog o injectie cu progesteron au trecut 10 zile si nu mi-a venit..trebuie sa mai astept?
@georgiana19908. V-aţi cam grăbit puţin, bine era să fi aşteptat 2-3 zile ca să vă lămuriţi dacă este sau nu este menstruaţie. Acuma, dacă aţi început, continuaţi să le luaţi, având grijă să vă consideraţi sub protecţie abia începând cu a 8-a pilulă.
@guendalina: După asemenea injecţii, se întâmplă frecvent ca ciclul menstrual să nu vină. Avantajul acestei metode anticoncepţionale este că nu există pericolul uitării. Dezavantajul este că poate apărea sterilitate într-o proporţie mai mare decât la anticonepţionale, astfel încât, când veţi dori un copil, să nu puteţi să-l faceţi.
@guendalina: După asemenea injecţii, se întâmplă frecvent ca ciclul menstrual să nu vină. Avantajul acestei metode anticoncepţionale este că nu există pericolul uitării. Dezavantajul este că poate apărea sterilitate într-o proporţie mai mare decât la anticonepţionale, astfel încât, când veţi dori un copil, să nu puteţi să-l faceţi.
Va multumesc frumos pentru raspuns, tocmai am venit de la controlul genecologic, am facut ecografie si test de sarcina, totul este ok, nu sunt insarcinata, nu am chisturi..doc. a spus ca este o dereglare hormonala, si sa continui cu pilulele, dumneavoastra considerati ca trebuie sa imi fac griji? adica daca nu imi vine nici la finalul foliei, ce as putea avea? Si cat de sigure sunt ecografia si testul dl. doctor in ceea ce priveste depistarea unei posibile sarcini? Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 3secretii vaginale
- 2Secretie vaginala anormala
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 3Secreţii vaginale
- 1secretie vaginala anormala ?
- 1Sarcina sau probleme?
- 0Glera cervicala cu firisoare de sange
- 2Secretie vaginală schimbată
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 1Primul act sexual
- 2Secreții vaginale
- 1Scurgeri vaginale
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Candida
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 1Secreții ciudate
- 1Secretie mucus gelatinos
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: