Am o secretie maronie

Mi-a venit menstruatia pe 5 octombrie 2012 ultima oara, de atunci am inceput sa iau anticonceptionale Logest (recomandate de ginecolog), de obicei menstruatia dura 4-5 zile, dar dupa aceste zile imi curge o secretie maronie nu foarte urat mirositoare, dar nu inteleg de ce pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, va rog daca stie cineva despre acest lucru, ajutati-ma.sper sa nu fie nimic grav.va multumesc
5 comentarii

Spotting-ul este normal in prima luna de administrare a anticonceptionalelor.

multumesc mult, este prima oara cand iau anticonceptionale si nu stiam, multumesc

Buna ziua, imi curge citeotada un lichid transparent dor de la sinul drept imi puteti spune ce as putea sa fac? Va multumesc

Buna ziua.si eu iau anticonceptionale ligest si dupa menstruatie am o scurgere maronie de 12 zile si tot nu-mi trece ma puteti ajuta?este prima luna de cand le iau...

Mi a venit pe 5 mai acum inainte cu 10 zile inainte de cm mia venit o scurgere maro putin mai am 2 zile pana la cm si iar am o scurgere de acest gen durere burta putin temperatura v.37.5 37.6 sânii sensibili vârfurile mai maro si mai moi mai mari credeti ca sunt însărcinată?am facut neprotejat pe data de 21 22 24 27 mai.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgerile vaginale, normale?
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 53logest. Exista sansa sa fi ramas insarcinata?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 1scurgere maronie
- 4secretie vaginala anormala
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 2Scurgeri maronii peste anticoncepționale
- 1Menstruație maronie
- 2Sangerari maronii dupa menstruatie
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
- 2Secreții vaginale
- 4Secreție vaginală maronie-lăptoasă
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 1Secretie maro
- 1Secreții ciudate
- 1Scurgere vaginala modificata
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: