Secretie maronie sau spotting?
Buna ziua! Luna aceasta am inceput o noua folie de anticonceptionale Stodette. In decursul lunii am tot avut dureri ca cele de dinaintea menstruatiei (in partea de jos a burtii). Pe 26, in a treia saptamana cred de la administrarea lor mi-a aparut o scurgere maronie intr-o cantitate mica. M-a tinut 3 zile. Apoi am avut o zi pauza, iar astazi mi-a aparut din nou si de data asta mai abundenta. Mai am 2 pastile din folie si intru in pauza. Este spotting? Este normala aceasta scurgere? Precizez ca nu am avut contacte sexuale deloc in aceasta luna si acum 6-7 luni am mai luat la recomandarea medicului Artizia de la care am inceput si atunci sa am niste scurgeri maronii, dar data aceea dupa luni de administrare. Ce sa fac? Sa continui administrarea si luna urmatoare cu Stodette? Va rog, ajutati-ma cu o parere! Protectia mea este aceeasi sau din cauza acestor scurgeri sunt pb si in ceea ce o priveste?
1 comentarii
Buna dddd1910, nu este neobisnuit sa apara sangerari anormale in timpul tratamentului cu anticonceptionale. Daca persista este posibil sa ai nevoie de o doza hormonala diferita.
Daca se asociaza cu alte simptome (usturime, mancarime/prurit etc) poate fi o infectie si ai nevoie de examen de secretie vaginala.
Daca se asociaza cu alte simptome (usturime, mancarime/prurit etc) poate fi o infectie si ai nevoie de examen de secretie vaginala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sangerari intermenstruale
- 12Mica sangerare
- 8sangerari intre menstre!?
- 3spottingul se considera menstruatie?
- 7va rog sa-mi interpretati o ecografie
- 5problema spotting inainte de menstruatie
- 2Exista ovulatie in timpul spotting-ului dupa Postinor?
- 0Sangerari intre menstre
- 6sangerari intermenstruale
- 1Sangerare in perioada ovulatiei
- 0Dureri abdominale, Menstruatie
- 0Sangerari anormale-dupa 20 de zile de la menstruatie
- 0Anticoncepționale - am incontinuare mici sângerări
- 4Act sexual neprotejat- urmări
- 2Sangerari vaginale anormale
- 1Scurgeri sânge la o saptamana dupa terminarea ciclului menstrual
- 0Scurgeri maronii
- 0Sângerare menstruala sau altceva
- 4Sangerari ușoare de mult timp
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: