Sangerare intre menstre
Buna ziua,
ma confrunt cu o problema inedita pt mine, am sangerat usor(2-3 picuri /zi) zilnic din ziua 18 pana in ziua 30 a ciclului, cand mi-a venit menstruatia.Petele de sange au fost ocazional insotite de un usor disconfort in zona ovarelor(mai ales cel drept).
Sunt ingrijorata pentru ca n-am avut niciodata probleme, am avut un ciclu regulat, control de rutina anul trecut cu pap normal, fara chisturi, fara fibroame, nu fac tratament medical, nu folosesc anticonceptionale, am acelasi partener de ani de zile, nu am fost niciodata insarcinata, am 38 de ani.Nu am alte scurgeri ciudate, nu miroase urat, nu am dureri la contact sexual.
Cu cateva zile inainte de de sangerarea neobisnuita am avut un disconfort la urinare urmat de o acutizare a senzatiei de inflamare in zona de mijloc calmata cu ibuprofen. Am facut programare la medicul ginecolog, dar e abia peste 2 saptamani. Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de problema mea, daca ar putea fi ceva grav, 2 saptamani mi se par o vesnicie.
Multumesc anticipat,
Daniela
ma confrunt cu o problema inedita pt mine, am sangerat usor(2-3 picuri /zi) zilnic din ziua 18 pana in ziua 30 a ciclului, cand mi-a venit menstruatia.Petele de sange au fost ocazional insotite de un usor disconfort in zona ovarelor(mai ales cel drept).
Sunt ingrijorata pentru ca n-am avut niciodata probleme, am avut un ciclu regulat, control de rutina anul trecut cu pap normal, fara chisturi, fara fibroame, nu fac tratament medical, nu folosesc anticonceptionale, am acelasi partener de ani de zile, nu am fost niciodata insarcinata, am 38 de ani.Nu am alte scurgeri ciudate, nu miroase urat, nu am dureri la contact sexual.
Cu cateva zile inainte de de sangerarea neobisnuita am avut un disconfort la urinare urmat de o acutizare a senzatiei de inflamare in zona de mijloc calmata cu ibuprofen. Am facut programare la medicul ginecolog, dar e abia peste 2 saptamani. Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de problema mea, daca ar putea fi ceva grav, 2 saptamani mi se par o vesnicie.
Multumesc anticipat,
Daniela
4 comentarii
Dati search pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale.
Am dat, dar nu sunt lamurita.Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca peste tot vad la simptome pentru cancer uterin sangerare intre menstre, durere la urinare si disconfort abdominal. As dori o opinie informata de la cineva din sitemul medical, sau de de la cineva care a fost diagnosticat cu cancer uterin daca sunt sanse sa fie asa ceva.
Daniela
Daniela
Ati constatat din lectura articolelor ca aceste cauze pot fi multiple. Fara consult ginecologic si ecografie transvaginala doctorul nu poate stii ce e in uter.
Ai facut bine ca te-ai programat la un nou consult ginecologic.Nu e relevant acum ca totul a fost bine anul trecut, controlul si investigatiile- testul Papanicolau, ecografia- trebuie repetate.Stai linistita, timpul trece repede, nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14durere in timpul actului sexual
- 7sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
- 5problema spotting inainte de menstruatie
- 3sangerari intre menstruatii
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 4secretie maronie
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 6ce fel de ciclu?
- 1sangerari intermenstruale
- 1Sunt însărcinată?
- 0Iau anticonceptionale triregol, iar astazi am observat o sangerare anormala.
- 1Sangerari vaginale
- 1Firicele de sange dupa menstruatie...
- 0Yasmin, sângerari
- 2Sângerări la efort fizic sau stress
- 13Sangerari la ovulatie
- 0Sângerare maro dupa menstra
- 0Sângerare menstruala sau altceva
- 4Sangerari ușoare de mult timp
- 1Spotting intre menstruatii, ce poate fi?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: