Sangerari vaginale anormale

12-02-2019
Ioana.st
Nu este medic/terapeut
Ioana.st
Buna, am 17 ani si mi am inceput viata sexuala cam acum 1 an, acum 3 4 zile la dus am observat 2 picaturi de sange iar ziua urmatoare dupa un contact sexual am inceput sa sangerez, m am speriat foarte rau. Nu am posibilitatea de a merge la un control si niciun alt sprijin. Culoarea sangelui este inchisa putin spre maroniu, nu am dureri si nu pot spune daca este abundenta sau nu dar astazi am schimbat un absorbant si un ob deci cred ca este ceva. Menstruatia nu e sigur pt ca trebuie sa imi vina peste 10 zile si sangerarea mea nu e destul de abundenta pt a fi menstruatia. Chiar nu stiu ce sa fac sunt extrem de speriata. Tin sa mentionez ca astazi am fost si stricata la stomac * nu stiu daca asta e cauza *. Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
13-02-2019, ora 09:29
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

nu este de la stomac. Fara sa va vada un medic este imposibil de pus un diagnostic corect. Faceti si un test de sarcina si mergeti la medic sa va puna un diagnostic la simptomele descrise de dvs

o zi buna,
Clinica Medicala marie Stopes International
0
18-06-2023, ora 08:36
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Buna Ioana! Stiu ca au trecut ceva ani, dar si eu ma confrunt cu aceeasi situatie. Daca mai esti pe aici, mi-ai putea spune te rog care a fost cauza ta de atunci?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •