Sangerari vaginale anormale
Buna, am 17 ani si mi am inceput viata sexuala cam acum 1 an, acum 3 4 zile la dus am observat 2 picaturi de sange iar ziua urmatoare dupa un contact sexual am inceput sa sangerez, m am speriat foarte rau. Nu am posibilitatea de a merge la un control si niciun alt sprijin. Culoarea sangelui este inchisa putin spre maroniu, nu am dureri si nu pot spune daca este abundenta sau nu dar astazi am schimbat un absorbant si un ob deci cred ca este ceva. Menstruatia nu e sigur pt ca trebuie sa imi vina peste 10 zile si sangerarea mea nu e destul de abundenta pt a fi menstruatia. Chiar nu stiu ce sa fac sunt extrem de speriata. Tin sa mentionez ca astazi am fost si stricata la stomac * nu stiu daca asta e cauza *. Multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua,
nu este de la stomac. Fara sa va vada un medic este imposibil de pus un diagnostic corect. Faceti si un test de sarcina si mergeti la medic sa va puna un diagnostic la simptomele descrise de dvs
o zi buna,
Clinica Medicala marie Stopes International
nu este de la stomac. Fara sa va vada un medic este imposibil de pus un diagnostic corect. Faceti si un test de sarcina si mergeti la medic sa va puna un diagnostic la simptomele descrise de dvs
o zi buna,
Clinica Medicala marie Stopes International
Buna Ioana! Stiu ca au trecut ceva ani, dar si eu ma confrunt cu aceeasi situatie. Daca mai esti pe aici, mi-ai putea spune te rog care a fost cauza ta de atunci?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 3Sangerari intre menstruatii... exista riscul de cancer uterin?
- 7sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
- 7Diane 35 si spotting
- 1sangerari intre menstruatii.. 24 de ani
- 0sangerare intre menstruatii
- 3sangerari intre menstruatii
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 1Sangerari vaginale intre menstuatii!
- 3sangerari intre menstruatii
- 3sangerare dupa menstruatie
- 6sangerari intre menstruatii
- 2Posibilă sarcina ?
- 0Dureri abdominale, Menstruatie
- 0Mercilon
- 0Sangerari cu 2 saptamani inainte de menstruatie
- 0Sângerare vaginală.
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: