secretie maronie
buna, am o intrebare de dimineata am observat ca am o secretie maronie cu niste firisoare subtiri de culoare maro inchis, ciclul menstrual am avut pe data de 19, zilele trecute am avut niste crampe ingrozitoare ca si la menstruatie dar durerea nu persista...de la ce e secretia asta?
4 comentarii
am omis sa precizez ca luna trecuta am avut candidoza si am facut un tratament cu canesten gyn3 ovule, contact sexual am avut cam acum o saptamana, imi fac griji nu stiu de la ce e
Cel mai probabil esti la ovulatie, si de aceea ai avut acea secretie maronie. Unele femei au chiar o mica sangerare la ovulatie si dureri de ovare, crampe abdominale..
Daca toate aceste simptome se opresc si menstruatia iti vine normal luna aceasta, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Daca toate aceste simptome se opresc si menstruatia iti vine normal luna aceasta, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
dupa aceasta secretie mi-a venit menstruatia normal trebuia sa imi vina peste 11-13 zile
Atunci este vorba despre o dereglare hormonala ori o anexita, poti merge la medic pentru un consult ori astepti urmatoarea menstra si daca vine normal atunci e in regula, daca nu, atunci mergi la ginecolog clar.. Daca durerile persista mergi neaparat la un control, cat mai curand.
Oricum, nu te impacienta, nu e nimic grav in mod sigur, orice femeie se confrunta cu dereglari de multe ori in viata.
Ovulele si candidoza nu modifica ciclul menstrual, este vorba despre cu totul altceva acum.
Oricum, nu te impacienta, nu e nimic grav in mod sigur, orice femeie se confrunta cu dereglari de multe ori in viata.
Ovulele si candidoza nu modifica ciclul menstrual, este vorba despre cu totul altceva acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 6secretie abundenta care apare si dispare
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4secretia vaginala, de cateva luni nu ma simt bine in timpul actului sexual
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 4analiza secretie vaginala
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 2Secretie vaginala modificata
- 0Secretii vaginale
- 3Am facut un test Papanicolau si examen secretie
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 4examen microscopic colorat secr.vaginala
- 0Analize secretie vaginala in sarcina
- 0Secretie vaginala cu miros ciudat
- 1Examen Microbiologic Din Secretie Vaginala
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Sangerari vaginale
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Sangerare l
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: