menstruatie sau spotting?
se poate vedea printr-o ecografie daca menstruatia a fost veridica (si nu spotting)?
6 comentarii
Nu..E vorba de altcineva ?
da este vorba de altcineva. puteti sa-mi explicati de ce nu se poate? multumesc.
Prin ecografie poti vedea daca exista o sarcina sau nu [ cam pe la sfarsitul trim. I, nu in primele saptamani ].menstruatia este, de fapt, o scurgere de lichid cu resturi de mucoasa..dupa terminarea sangerarii nu se vede nimic care sa-ti spuna ca ai avut-o acum nu stiu cate zile, a fost adevarata sau nu..se vor vedea organele genitale interne normale..Un test de sarcina ar fi mai potrivit..
la aproximativ o luna dupa incident, a facut 2 teste de sarcina, ambele negative. ciclul i-a intarziat (trebuia sa vina in jurul perioadei de 11 (cel mai probabil deoarece si-a administrat Postinor-2 dupa primul incident neplacut, ne putand face acelasi lucru la interval de 2-3 zile de atunci, cand iar a avut un accident neprevazut)a fost la medic, care i-a facut o ecografie- nu foarte conclusiva si i-ar spus sa vina peste o saptamana. intrei timp i-a venit menstruatia, aceasta a fost normala. s-a dus iar la doctor si i-a facut inca o ecografie, foarte rapida si la final i-a spus "menstra a fost veridica". lucrul acesta nu i-a dat foarta mare siguranta. si nu stie ce sa mai faca pentru a fi 100% sigura. ce m-ati sfatuit sa ii spun? ca am ramas fara idei. multuesc.iar.
Spune-i sa stea linistita caci nu are nici o sarcina..Menstruatia i-a venit, medicul nu a gasit nimic in uter, nici un semn de sarcina, testele de sarcina sunt negative...Sa stea cuminte si sa astepte menstruatia urmatoare...intre timp sa vorbeasca cu medicul de familie sau ginecologul despre contraceptie, caci pe viitor exista riscul unei eventuale sarcini daca aceste " accidente neprevazute " se tot repeta neprotejat.
multumesc de raspuns. accidentul a fost literalmente deprevazut, cu o problema tehnica as putea spune. o zi buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sangerari intermenstruale
- 4sangerari intre menstruatie
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 4sangerari intre menstruatii
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 7Diane 35 si spotting
- 6de 3 zile am inceput tratament pentru candidoza si astazi mi-a venit menstruatia
- 1ciculul nu mi se mai opreste
- 2sangerare intermenstruala
- 3ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 18menstruatie
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 3Sangerare intre menstre
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 2Exista ovulatie in timpul spotting-ului dupa Postinor?
- 4Spotting si anticonceptionale
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
- 2Sangerare l
Mai multe informații despre: ciclul menstrual sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: