Examen secretie vaginala
Buna ziua.
Am si eu nevoie de un mic ajutor. Am fost la medicul ginecolog sa-mi fac un control si mi-am facut testul papanicolau si examen la secretia vaginala.Momentan am primit rezultatul doar la acel examen de secretie care arata cam asa :
CELULE EPITELIALE: frecvente
LEUCOCITE: frecvente
TRICHOMONAS VAGINALIS: nu se observa
LEVURI: absente
FLORA: relativ frecventi cocobacili si bacili Gram labili polimorfi; rari coci Gram pozitivi rotunzi si alungiti, in perechi
Va rog sa ma lamuriti ce inseamna.Am citit pe net diverse interpretari dar as vrea sa stiu parerea unui medic deoarece abia peste 2 saptamani ajung la medicul meu ginecolog.
Mentionez ca acum o luna am avut candida si m-am tratat singura cu Gynofort.Acesta a fost si motivul pentru care m-am dus la medic, dar din cate am observat nu apare acum la analiza.
Medicul mi-a mai spus ca am anexita pe partea dreapta si mi-a dat tratament 10 zile cu ZANOCIN, DICLOTARD SI OMEZ.
Va rog sa-mi spuneti cam cat de grav este si ce trebuie sa fac.Trebuie cumva tratat si partenerul?
Va multumesc.
Am si eu nevoie de un mic ajutor. Am fost la medicul ginecolog sa-mi fac un control si mi-am facut testul papanicolau si examen la secretia vaginala.Momentan am primit rezultatul doar la acel examen de secretie care arata cam asa :
CELULE EPITELIALE: frecvente
LEUCOCITE: frecvente
TRICHOMONAS VAGINALIS: nu se observa
LEVURI: absente
FLORA: relativ frecventi cocobacili si bacili Gram labili polimorfi; rari coci Gram pozitivi rotunzi si alungiti, in perechi
Va rog sa ma lamuriti ce inseamna.Am citit pe net diverse interpretari dar as vrea sa stiu parerea unui medic deoarece abia peste 2 saptamani ajung la medicul meu ginecolog.
Mentionez ca acum o luna am avut candida si m-am tratat singura cu Gynofort.Acesta a fost si motivul pentru care m-am dus la medic, dar din cate am observat nu apare acum la analiza.
Medicul mi-a mai spus ca am anexita pe partea dreapta si mi-a dat tratament 10 zile cu ZANOCIN, DICLOTARD SI OMEZ.
Va rog sa-mi spuneti cam cat de grav este si ce trebuie sa fac.Trebuie cumva tratat si partenerul?
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua! Cu ceva zile in urma mi-am facut un examen la secretia vaginala si mi-a iesit: celule epiteliale-frecvente, izolate si placarde, celule epiteliale rotunde-absente; leucocite-rare; hematii-absente; flora microbiana-abundenta(bacili), gram negativa; trichomonas-absent; levuri-absente. Doctorul mi-a dat tratament cu macmiror ovule, flamexin pulbere si miconal spalaturi. Am urmat tratamentul intocmai, dar fara minconal pentru ca nu am gasit in farmacii (am inteles k nu se mai importa). Diagnosticul a fost de vaginita bacilara. Dr. a zis ca partenerul nu e nevoie sa urmeze vreun tratament pt ca nu e candidoza sa se ia. El nu are simptome, dar am vrut sa previn. Mi-au trecut simptomele, dar am avut un contact sexual (dupa terminare tratamenului) si dupa aceea am observat niste "crapaturi" rosiatice in zona inferioara a vaginului spre anus care mi-au provocat un oarecare disconfort. Va rog sa imi spuneti si parerea dvs. Multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 2Secretii vaginale, posibila vaginita
- 7Gardnerella vaginalis
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 33Marijuana si examenul secretiei vaginale
- 3secretie alb-galbuie
- 1analiza rezultate examen microscopic secretie vaginala
- 10Examen secretie vaginala
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 2Secretie vaginala modificata
- 5Interpretare examen secretie vaginala.
- 3Am facut un test Papanicolau si examen secretie
- 10secretie vaginala grunjoasa
- 18secretie alba, nu mi-a venit ciclul, ajutati-ma va rog
- 0interpretare examen secretie col vaginala
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Interpretare analize secretie vaginala
- 0interpretare rezultate secretie vaginala
- 4Examen secretie vaginala
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: